Facebook Pixel Φήμες για Μαρινάκη και SENTRA
Life
| 2012-11-30 13:35:00

Φήμες για Μαρινάκη και SENTRA

Φήμες για Μαρινάκη και SENTRA

Εν μέσω δημοσιευμάτων διαφαίνεται, χωρίς να επιβεβαιώνεται πάντως, ενδιαφέρον του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για τον ραδιοφωνικό σταθμό SENTRA FM!

Στο enimerosi24.gr του Νίκου Νικητέα διαβάσαμε ότι είναι "ομόφωνη η απόφαση της οικογένειας Μπόμπολα να πουλήσει τον ΠΗΓΑΣΟ". Και, μάλιστα, το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι η απόφαση του κ. Γιώργου Μπόμπολα, όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε σε κορυφαίο πολιτικό παράγοντα, οφείλεται στην έλλειψη εμπιστοσύνης στους επιγόνους του, τους οποίους θεωρεί ανάξιους να διατηρήσουν και να συνεχίσουν την εκδοτική του αυτοκρατορία.

Ως αναμενόταν, στα γραφεία των ΜΜΕ του ΠΗΓΑΣΟΥ επικράτησε αρκετό ...σούσουρο. Όσοι το διάβασαν και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον όμιλο μόνο τα γέλια δεν έβαλαν. Ορισμένοι μάλιστα το απέδωσαν ως μοχλό πίεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη για να πιέσει για την απόκτηση του SENTRA FM.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει αλλά λέχθηκε. Για την ιστορία, ο Νικητέας εργάζεται στα "Παραπολιτικά", συμφερόντων του ισχυρού ανδρός της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags