Facebook Pixel Η Έλενα λείπει, η θερμοκρασία... ανεβαίνει! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2013-02-04 18:31:00

Η Έλενα λείπει, η θερμοκρασία... ανεβαίνει! (ΦΩΤΟ)

Η Έλενα λείπει, η θερμοκρασία... ανεβαίνει! (ΦΩΤΟ)

Ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης απέσπασε κι αυτή την Κυριακή το «Dancing With The Stars», ακόμα και αν έλειπε η Παπαβασιλείου. Ο σκύλος σας παρουσιάσει τις πιο «καυτές» στιγμές...
 

Το δυναμικό κοινό 15-44 παρακολούθησε το 12ο Live σε ποσοστό 40,7%. Οι γυναίκες 15-24, χάρισαν στο show τηλεθέαση της τάξης του 65,3% και οι γυναίκες 25-44 46,6%! Ο μέσος όρος των τηλεθεατών που παρακολούθησαν το χθεσινό Live έφτασε το 1.687.000!

Για ακόμα μια Κυριακή το DANCING WITH THE STARS III κυριάρχησε στη ζώνη του σε όλα τα κοινά. Όπως αποτυπώνεται και στον πίνακα που ακολουθεί, στο κοινό 15-44 η διαφορά από το δεύτερο κανάλι έφτασε τις 27,2 μονάδες, ενώ η μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στις γυναίκες 15-24 που έδωσαν στο show προβάδισμα 51,8 μονάδων!

Ο προημιτελικός του DANCING WITH THE STARS III ήταν ένα ταξίδι στον χρόνο… για να θυμούνται οι πιο παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Στην πρώτη τους εμφάνιση οι διαγωνιζόμενοι χόρεψαν DISCO, κάτω από τους ήχους αγαπημένων τραγουδιών.

Ο Νίκος Αναδιώτης, για την προσπάθειά του στην πρώτη του εμφάνιση πήρε από τους κριτές 42 βαθμούς.

Ο Ηλίας Βρεττός με total 70’s look, απέσπασε με 45 βαθμούς για τη χορογραφία του.

Η Λάουρα Νάργες χόρεψε υποδυόμενη την αστυνομικίνα και πήρε 40 βαθμούς.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ακολούθησε με κέφι τον ρυθμό του classic “I will survive” και τερμάτισε με 45 βαθμούς.

Η δεύτερη εμφάνιση των διαγωνιζόμενων ήταν το DANCE TRIO.
Έτσι, παρακολουθήσαμε τα ζευγάρια του προημιτελικού να εκτελούν μια χορογραφία με κάποιον celebrity από ένα προηγούμενο DANCING WITH THE STARS.

Ο Νίκος Αναδιώτης χόρεψε Mambo μαζί με την Αναστασία και τη Νάντια Μπουλέ. Από τους κριτές πήρε 42 βαθμούς, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει και το εισιτήριο για τον ημιτελικό, καθώς το κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει από το show.

Ο Ηλίας Βρεττός χόρεψε με την Κλώντια - Άννα και την Ευγενία Μανωλίδου ένα Tango για τρεις… με κλειστά μάτια! Το αποτέλεσμα ήταν να τερματίσουν με 45 βαθμούς.

Η Λάουρα Νάργες χόρεψε μαζί με τον Γιάννη και τον Κώστα Μαρτάκη. Η εκπληκτική Samba που εκτέλεσαν, τους χάρισε 45 βαθμούς. Την υψηλότερη μέχρι στιγμής βαθμολογία τους.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τον Παύλο και τη Ματθίλδη Μαγγίρα χόρεψαν ένα δυναμικό Paso Doble. Η επιτροπή τους έδωσε για ακόμα μια φορά άριστα. Έτσι, τερμάτισαν στην πρώτη θέση με 50 βαθμούς!





















Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags