Facebook Pixel Sportdog.gr | Καυγάς Μίνου-Κοντοέ λόγω ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Του έβαλε γκολ από τα στούντιο ο αμυντικός (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2018-02-11 23:20:00

Καυγάς Μίνου-Κοντοέ λόγω ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Του έβαλε γκολ από τα στούντιο ο αμυντικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Κον-troll και σουτ
Καυγάς Μίνου-Κοντοέ λόγω ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Του έβαλε γκολ από τα στούντιο ο αμυντικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο αυτογκόλ του δημοσιογράφου της ΕΡΤ.

Άλλος ένας επικός... καυγάς με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μίνο σημειώθηκε στον αέρα της Αθλητικής Κυριακής. Ο Θεσσαλονικιός ρεπόρτερ πήρε αφορμή για να στηρίξει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, του οποίου το ρεπορτάζ υπηρετεί, μέσω μίας τοποθέτησης του Γιάννη Κοντοέ.

Ο αμυντικός του Απόλλωνος Σμύρνης ήταν προσκεκλημένος της εκπομπής και κλήθηκε να καταγράψει τις διαφορές της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ καθότι, όπως φαίνεται, ο τίτλος θα κριθεί ανάμεσα στους δύο Δικέφαλους. Η θέση του 31χρονου αμυντικού δεν άρεσε στον Γιώργο Μίνο που κράτησε σημειώσεις από τα λόγια του και του την... έπεσε.

«Άκουγα προηγουμένως τον Γιάννη Κοντοέ, να λέει, ότι η ΑΕΚ είναι συγκροτημένη και αθλητική, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει (μόνο) καλές μονάδες. Επειδή αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ και δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Τι εικόνα του άφησε;»,τον ρώτησε πετώντας του σπόντα, ότι φορά... οπαδικά γυαλιά, επειδή στο παρελθόν έπαιξε στην Ένωση.

Η απάντηση του Κοντοέ, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατηθεί από τα γέλια, ήταν αφοπλιστική. «Καταρχάς, εγώ καταθέτω την προσωπική μου άποψη, η οποία μπορεί να μην έχει και αξία. Δεν ξέρω αν είναι σεβαστή από εσάς», σχολίασε αρχικά και συνέχισε να πυροβολεί: «εγώ δεν πήρα κόκκινη κάρτα. Πήρα κίτρινη και έπρεπε να την πάρει παίκτης του ΠΑΟΚ. Ανατρέξτε στο βίντεο. Και δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει μία κάρτα με ένα σχόλιό μου για δύο ομάδες». Καταλήγοντας του είπε: «εγώ πιστεύω ότι η ΑΕΚ είναι πιο δεμένη, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει χημεία», με τον Μίνο να τον αμφισβητεί εκ νέου και τον παίκτη να του δίνει νέα απάντηση "ο Απόλλωνας έπαιζε με 10 και το ματς ήρθε 0-0" .

Υπενθυμίζεται, ότι ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ είχε φάει πριν μερικές ημέρες χοντρό άδειασμα από παίκτη της ΑΕΚ. Την είχε πέσει με ανάλογο ύφος στον Γαλανόπουλο που του είχε δώσει πληρωμένη απάντηση. Ο Κοντόες έβαλε γκολ από τα... στούντιο με τις απαντήσεις του, αφού τον κατέρριψε και τον άφησε αδιάβαστο. Στην ουσία έβαλε... αυτογκόλ ο συμπαθής δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης, στον αέρα της οποίας δεν παρέλειψε να κάνει πολλαπλά σαρδάμ.

Για την ιστορία ο παίκτης που αποβλήθηκε στο Απόλλων-ΠΑΟΚ την 3η αγωνιστική, ήταν ο Χουάρες, στο 32'.

Δείτε το:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags