Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι νέο θα δούμε τον Ιούλιο στο Netflix
Life
| 2019-06-19 16:37:00

Τι νέο θα δούμε τον Ιούλιο στο Netflix

Sportdog Team
Τι νέο θα δούμε τον Ιούλιο στο Netflix

Οι πρωτότυπες σειρές, οι ταινίες και όλα τα νέα shows της αμερικάνικης πλατφόρμας.

Τo binge watching δεν σταματά στο Netflix ούτε καταμεσής του καλοκαιριού. Η αμερικάνικη πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε όλα όσα θα δούμε τον Ιούλιο, από τις νέες πρωτότυπες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές του, καθώς και τις χολιγουντιανές ταινίες, που προστίθενται στις λίστες του. Ξεχωρίζει η πρεμιέρα του 3ου κύκλου του Stranger Things και του 3ου κύκλου του La casa de papel.

Οι νέες, πρωτότυπες σειρές/σεζόν

Tales of the City: Limited Series

 

 

Η μεσήλικη Μαίρη Αν επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στους εκκεντρικούς φίλους της που είχε αφήσει πίσω στο Σαν Φρανσίσκο. Βασίζεται στα βιβλία του Άρμιστεντ Μόπιν με πρωταγωνίστρια τη Λόρα Λίνεϊ.

Πρεμιέρα: 7/6

Black Mirror: Season 5

 

 

Ένα βιντεοπαιχνίδι αλλάζει μια παλιά φιλία, μια εταιρεία social media είναι σε κρίση ομηρίας και μια έφηβη συνδέεται με την έκδοση ΑΙ του αγαπημένου της ποπ ειδώλου.

Πρεμιέρα: 5/6

Designated Survivor: Season 3

 

 

Η ένταση ανεβαίνει όταν ο Κίρκμαν ξεκινά προεκλογική εκστρατεία εν μέσω ηθικών διλημμάτων, διεθνών κρίσεων και μιας νέας τρομοκρατικής απειλής στη χώρα του.

Πρεμιέρα: 7/6

Jessica Jones: Season 3

 

 

Ενώ η Τζέσικα κυνηγά έναν κατά συρροή δολοφόνο, η Τρις επιδεικνύει τις καινούργιες της δυνάμεις και ο Μάλκολμ έρχεται αντιμέτωπος με ένα ηθικό δίλημμα.

Πρεμιέρα: 14/6

Trinkets

 

 

Μια ιστορία ενηλικίωσης τριών κοριτσιών από διαφορετικούς κοινωνικούς κύκλους που γίνονται φίλες λόγω του πάθους τους για μικροκλοπές σε μαγαζιά.

Πρεμιέρα: μες στον Ιούνιο

Dark: Season 2

 

 

Καθώς πλησιάζει η ημέρα του αποκαλυπτικού Τελευταίου Κύκλου, οι οικογένειες του Βίντεν ανακαλύπτουν ότι έχουν κρίσιμο ρόλο στη μοίρα αυτού του κόσμου.

Πρεμιέρα: 21/6

Mr. Iglesias

 

 

Πρωταγωνιστεί ο κορυφαίος κωμικός Γκαμπριέλ Ιγκλέσιας στον ρόλο ενός καλοσυνάτου καθηγητή ιστορίας που προσπαθεί να βοηθήσει χαρισματικά παιδιά με απροσάρμοστη συμπεριφορά.

Πρεμιέρα: 21/6

Οι νέες πρωτότυπες ταινίες

I Am Mother

 

 

Η σχέση μεταξύ μιας έφηβης και της ρομπότ-μητέρας της δοκιμάζεται όταν μια τραυματισμένη γυναίκα εμφανίζεται στο υπερσύγχρονο καταφύγιό τους. Πρωταγωνιστεί η Χίλαρι Σουάνκ.

Πρεμιέρα: 7/6

Beats

 

 

Ένα αγοραφοβικό παιδί-θαύμα της χιπ χοπ κι ένας ταπεινωμένος πρώην μουσικός μάνατζερ στο Νότιο Σικάγο ενώνονται στην προσπάθεια να πολεμήσουν τους δαίμονες του παρελθόντος τους.

Πρεμιέρα: 19/6

Elisa & Marcela

 

 

Το 1901 στην Ισπανία, η Ελίζα Σάντσεζ Λορίγκα ζει ως άντρας για να μπορέσει να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπά, τη Μαρσέλα Γκράθια Ιμπέα. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Πρεμιέρα: 7/6

Murder Mystery

 

 

Στο πολυαναμενόμενο ταξίδι τους στην Ευρώπη, ένας αστυνομικός απ' τη Νέα Υόρκη και η κομμώτρια σύζυγός του προσπαθούν να διαλευκάνουν τον φόνο ενός δισεκατομμυριούχου.

Πρεμιέρα: 14/6

ΠΗΓΗ: Esquire.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags