Facebook Pixel Sportdog.gr | Η αλήθεια για τη λύση συνεργασίας Βλαχόπουλου, Συρίγου με το Sport24 radio - Τι συνέβη
Life
| 2020-01-09 21:10:00

Η αλήθεια για τη λύση συνεργασίας Βλαχόπουλου, Συρίγου με το Sport24 radio - Τι συνέβη

Sportdog Team
Η αλήθεια για τη λύση συνεργασίας Βλαχόπουλου, Συρίγου με το Sport24 radio - Τι συνέβη

Φούντωσαν οι φήμες μετά το τέλος της εκπομπής.

Η εκπομπή "είναι να γελάει κανείς" βγήκε από το πρόγραμμα του sport24 radio, λόγω κακών σχέσεων των δυο παρουσιαστών Παντελή Βλαχόπουλου, Γιώργου Συρίγου και η απομάκρυνση τους, δεν έχει σχέση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το πάντρεμα των δυο δημοσιογράφων δεν είχε καλό δέσιμο και ακόμη και στον αέρα οι διαφωνίες τους έδιναν και έπαιρναν, προκαλώντας την απορία των ακροατών. Στις γιορτές όμως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, μετά από ακραία ενέργεια του ενός εκ των δύο και οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας και των δυο.

Οι σχέσεις της 24 media με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, παραμένουν ως έχουν, είναι τοξικές και η απομάκρυνση του Γιώργου Συρίγου, δεν έχει να σχέση με τις δημοσιογραφικές τοποθετήσεις και απόψεις του, παρά μόνο με τις κακές σχέσεις που είχε με τον Παντελή Βλαχόπουλο, διευθυντή του Sport24.gr.

O σταθμός δεν τοποθετήθηκε επίσημα, παρά μόνο ο διευθυντής του, Παντελής Διαμαντόπουλος, το πρωί στη δική του εκπομπή, σχολίασε«Είναι να γελάει κανείς» όταν συνδέθηκε η απομάκρυνση του Συρίγου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σύμφωνα με σχόλιο του Γιώργου Συρίγου στα social media, απαντώντας σε ακροατή, η εν λόγω απόφαση είναι του σταθμού και δεν έχει καμία σχέση με άλλα ζητήματα. «Σταματάει η εκπομπή, πλήρως δικαιολογημένο από του Διαμαντόπουλου και από την πλευρά της διοίκησης και δεν έχει καμία σχέση με τα ζητήματα αυτά» ανέφερε.

Πηγή: fosonline.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags