Facebook Pixel Sportdog.gr | Απάντηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ στον ΠΑΟΚ – Σε χιούμορ αποδίδει την ανάρτηση για οπλαρχηγό
Life
| 2020-01-29 18:38:00

Απάντηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ στον ΠΑΟΚ – Σε χιούμορ αποδίδει την ανάρτηση για οπλαρχηγό

Sportdog Team
Απάντηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ στον ΠΑΟΚ – Σε χιούμορ αποδίδει την ανάρτηση για οπλαρχηγό

Τί αναφέρει ο συνάδελφος για να δικαιολογήσει τη θέση του.

Την αποπομπή του Γιάννη Σαντοριναίου ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για μια ανάρτηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook με χαρακτηρισμούς για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

«Αν κατάλαβα καλά, η καλύτερη ομάδα της 4ετίας θα είχε υποβιβαστεί δύο φορές, μία με τον οπλαρχηγό και μία με τον ανιψιό! Το λες και νταμπλ!», ανέφερε η ανάρτηση που εξόργισε τους Θεσσαλονικείς.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ απάντησε αποδίδοντας την ανάρτησή του σε χιούμορ.

«Επειδή κάποιοι έχετε πρόβλημα ν' αντιληφθείτε ακόμη και το χιούμορ. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα της 4ετίας, η οποία όμως βρέθηκε δύο φορές σε δύσκολη θέση με κίνδυνο υποβιβασμού.

Την πρώτη φορά με την εισβολή στο γήπεδο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με τ΄όπλο στην θήκη, όταν ο διεθνής Τύπος αναφέρθηκε έντονα σ' αυτό το ενδεχόμενο ποινής. Μάλιστα ο κ. Σαββίδης τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με όλα όσα ακολούθησαν. Δύο επικίνδυνες καταστάσεις τις οποίες απέφυγε και πραγματικά έχουν αξία σαν ένα νταμπλ.

Τίποτα μεμπτό λοιπόν, ούτε η καταγραφή της πραγματικότητας μπορεί να θεωρηθεί προσβλητική.

Εύχομαι στην διοίκηση του ΠΑΟΚ να δικαιωθεί στον αγώνα της και να υπερασπιστεί την αθωότητά της στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα», ανέφερε η θέση του Γιάννη Σαντοριναίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags