Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημοσιογράφοι έτοιμοι για όλα! Με τη βούλα γνώστες του ψηφιακού κόσμου
Life
| 2020-02-25 06:35:00

Δημοσιογράφοι έτοιμοι για όλα! Με τη βούλα γνώστες του ψηφιακού κόσμου

Sportdog Team
Δημοσιογράφοι έτοιμοι για όλα! Με τη βούλα γνώστες του ψηφιακού κόσμου

Απονομή πιστοποιητικών από την ΕΣΗΕΑ για την παρακολούθηση των σεμιναρίων Νέων Μέσων

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, η απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης του σεμιναρίου για τα Νέα Μέσα. Πρόκειται για τον τρίτο κύκλο των σεμιναρίων για τα Νέα Μέσα, ο οποίος υλοποιήθηκε επιτυχώς, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας της Ενώσεως να παράσχει στα μέλη της πρακτικές και εξειδικευμένες γνώσεις στο νέο περιβάλλον της ψηφιακής δημοσιογραφίας.

Στην απονομή, πέρα από τους συμμετέχοντες επαγγελματίες που ολοκλήρωσαν την επιμόρφωσή τους, παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, η Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Άρια Αγάτσα, η επιστημονική υπεύθυνη των σεμιναρίων, δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ, Σόνια Χαϊμαντά ενώ εκ μέρους της ACTA, του φορέα που πιστοποίησε το σεμινάριο ως προς την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, έδωσε το παρών ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ιωάννης Ανδρονικίδης.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι εισηγητές δίδαξαν αφιλοκερδώς στα σεμινάρια, τα οποία πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου Quality Training Label (QTL επιπέδου Advanced) της ACTA – Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και προσφέρονται από την ΕΣΗΕΑ δωρεάν σε όλα τα μέλη της. Υπεύθυνη δε από την πλευρά του Δ.Σ. για τα σεμινάρια είναι η Β’ Αντιπρόεδρος κυρία Αγγελική Γυπάκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags