Facebook Pixel Sportdog.gr | Τίγρη ακούς; Τρελό κράξιμο από ρεπόρτερ της ΑΕΚ – Πού είναι τα βαριά χαρτιά
Life
| 2020-09-13 00:05:00

Τίγρη ακούς; Τρελό κράξιμο από ρεπόρτερ της ΑΕΚ – Πού είναι τα βαριά χαρτιά

Sportdog Team
Τίγρη ακούς; Τρελό κράξιμο από ρεπόρτερ της ΑΕΚ – Πού είναι τα βαριά χαρτιά

Ξέσπασμα από γνωστούς ρεπόρτερς της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την απώλεια του Κυπέλλου.

Διαβάστε τι έγραψαν γνωστοί ρεπόρτερ της Ένωσης στους λογαριασμούς τους στο Facebook για την εμφάνιση της Ένωσης, στην οποία ασκούν αυστηρή κριτική.

Γιώργος Τσακίρης – (Gazzetta.gr, ΣΠΟΡ FM)

Μάλλον τελικά απαιτείται να απομακρύνεις, όχι να διατηρήσεις... Στόπερ, χαφ, εξτρεμ... 1.5 Μαρκο; 1.3 Ολιβέιρα; Οκ...!!! ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ εμείς δεν θα κοιμηθούμε ΠΑΛΙ. ΤΙΓΚΑ Α.Ε.Κ.

Τάσος Καπετανάκος – (Enwsi.gr, Sportime)

Μέτρια, κακή, ανέτοιμη. Με τόσο χρόνο μπροστά της δεν έχει δικαιολογίες για αυτό που παρουσίασε απόψε.

????Δεν με ενδιαφέρει η αγωνιστική ετοιμότητα προφανώς μιας τέτοιας 11αδας, με ενδιαφέρει το νεύρο, η αντίδραση για ένα τέτοιο τελικό. Και δεν είχε τίποτε. Και ευθύνεται σοβαρά ο Μάσιμο Καρέρα για όλο αυτό.

????Με τόσα κόρνερ, στημένα, κατοχή, δεν έκανε τις φάσεις που έπρεπε για να σκοράρει απέναντι σε ένα νεαρό γκολκίπερ και έμεινε το σκορ στο 0-1 γιατί ο Τσιντώτας την κράτησε όρθια μπας και ελπίζει. Μάταια.

????Τα βαριά χαρτιά της ΑΕΚ που ήταν;

✔️Χρειάζεται πολλά. Τα ήξερε πριν τον τελικό. Ας τα κάνει λοιπόν πριν χάσει το τρένο. #aek #aekfc #aekoly

Ηλίας Τομαράς (aek365.gr)

... με τόσους χαμένους Τελικούς και τόσες ήττες σε μεγάλα παιχνίδια ίσως κάποια στιγμή η ομάδα να βγει από τις ψευδαισθήσεις της. Κάποια στιγμή, μην είμαστε και βιαστικοί.

Θοδωρής Καρβουνιάρης (aek365.gr)

Τους παίκτες της ΑΕΚ τους σέβομαι πάντα και τους τιμώ. Για μένα όποιος φοράει αυτή τη φανέλα είναι ο... καλύτερος του κόσμου. Απο το 1996 και μετά έχω συμπαθήσει και έχω δεθεί με πολλούς, όμως υποσχέθηκα και το τηρώ πως δεν θα το πάρω... βαριά αν κάποιος φεύγει. Απόψε η εμφάνιση ήταν ντροπή! Μηδέν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, οταν κυνηγάς το σκορ; Ντροπή! Ντροπή και στη διοίκηση εννοείται. Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός όμως ειναι πάνω απ' όλα και δεν τον είδαμε απόψε. Η ΑΕΚ θέλει ανανέωση. Δεν μπορεί να γίνει αυτή την εποχή στο βαθμό που πρέπει. Λογικό και προσωπικά το σέβομαι και το καταλαβαίνω. Κάποια στιγμή όμως η διοίκηση πρέπει να... τσαντιστεί και να φέρει παίκτες διαφοράς. Μέχρι τότε ας γίνει ό,τι πρέπει να γίνει για να μπούμε στο πρωτάθλημα απο καλύτερο μετερίζι. Κάποια στιγμή πρέπει και οι ίδιοι οι παίκτες να καταλάβουν που βρίσκονται... Το μάτι πάλι δεν θα κλείσει απόψε και θα είναι από στεναχώρια... Ας αποδειχθεί πως μπορεί αυτή τη φορά να βγει σε καλό μία (ακόμη) σφαλιάρα που τρώμε τα τελευταία δυο χρόνια.

ΥΓ: Εύχομαι και ελπίζω να μην υπάρξουν υβριστικά σχόλια απο κάτω, για τον οποιοδήποτε

Κώστας Μιαούλης (ΣΠΟΡ FM)

Ας βάλουμε όλοι κάτω το κεφάλι και να δούμε που πραγματικά είμαστε και τι πρέπει να κάνουμε. Από τον διοικητή μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο. Με μια καθαρή ευκαιρία από την καραμπολα στο 7' με αντίπαλα Μπακ τον Τοροσίδη και τον Μπρούνο τελικό δεν παίρνεις.

Κι επειδή δυστυχώς δεν πρόλαβαν ορισμένοι κανονική ΑΕΚ με ξένους που είχαν @@ ακόμα και όταν δεν παίρναμε πρωτάθλημα δεν μπορείς κυρ Λιβάια να είσαι μονίμως ανύπαρκτος με τον Ολυμπιακό και να ζητάς κιόλας.

Δεν οφείλει μιαν εξήγηση αυτός που τα πουλεν του σε κάθε ντέρμπι βουλιάζουν στη μετριότητα κ πλέον είναι κι αδιάφοροι;

Σταμάτης Βούλγαρης (LiveSport, Enwsi.gr)

Βλέπεις όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού πως συμπεριφέρεται για το Κύπελλο και βλέπεις και αυτόν της ΑΕΚ. Χωρίς @@, χωρίς δίψα και μιζέρια. Νοοτροπία της πλάκας. Οι άλλοι γκαρίζανε μέχρι και από την εξέδρα και οι δικοί μας κτυπάγανε παλαμάκια. Ο Βαλμπουενά πηδούσε για κεφαλιά με αντίπαλο τον Τσιγκρίνσκι και τα δικά μας βαριά χαρτιά (Λιβάια, Ολιβέιρα) ήταν ξανά εξαφανισμένα. Κερδίσαμε 15 κόρνερ και δεν κάναμε υποψία φάσης. Θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο και να ψαχνόμασταν... Η σεζόν 2019-2020 ολοκληρώθηκε όπως είχε ξεκινήσει ΣΚΑΤΑ.

Θέλεις ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ (και ας έπιασε πέναλτι και τετ α τετ), ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ, καλύτερο ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ και ΕΞΤΡΕΜ... Με αντιπάλους τον Μπρούνο, τον Τοροσίδη και τον Σισέ δεν κάναμε τίποτα...

Πάνος Λούπος (Ώρα των Σπορ)

Θλίψη και απογοήτευση για την αποψινή εικόνα της ΑΕΚ και για τη διετία της απόλυτης αποτυχίας... Δικαιότατα πήραν το νταμπλ... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags