Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε νέα σειρά ο Professor του Casa de Papel; (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2020-09-19 06:35:00

Σε νέα σειρά ο Professor του Casa de Papel; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σε νέα σειρά ο Professor του Casa de Papel; (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την Ισπανία στην Ανταρκτική. Από καθηγητής-ληστής, επιστήμονας. Από το Netflix, στο HBO Asia. Ο Álvaro Morte ή αλλιώς ο El Profesor/Sergio της δημοφιλούς σειράς La Casa de Papel έχει μία νέα τηλεοπτική ιστορία να διηγηθεί. Όπως αναφέρει το Esquire.com.gr, πρωταγωνιστεί στο The Head, η πρώτη σεζόν του οποίου -αποτελείται από έξι επεισόδια- έκανε πρεμιέρα μες στο καλοκαίρι στην πλατφόρμα του Amazon Video.

Η παγωμένη ιστορία του The Head

Δημιουργία των ισπανικής καταγωγής αδερφών David και Àlex Pastor, η σειρά τρόμου και μυστηρίου μας μεταφέρει στην Ανταρκτική. Εκεί, στην ερευνητική βάση Polaris VI, ζει απομονωμένη μία ομάδα επιστημόνων που μελετά τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Όταν η πλειοψηφία αυτών εγκαταλείψει τον σταθμό με την έλευση του καλοκαιριού, οι μόλις 10 ερευνητές που θα απομείνουν, οι επονομαζόμενοι ως Winterers, θα χάσουν κάθε επαφή με τον έξω κόσμο. Έξι μήνες αργότερα, μόνο δύο από αυτούς θα επιβιώσουν. Ένας μυστηριώδης δολοφόνος ζει ανάμεσά τους.

Ο El Profesor του La Casa de Papel έχει νέα τηλεοπτική σειρά

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ισπανός Jorge Dorado. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ισλανδία και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στην Τενερίφη.

Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα για τον 5ο και τελευταίο κύκλο -θα αποτελείται από 10 επεισόδια- του La Casa De Papel (Η Τέλεια Ληστεία) έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως είχε ανακοινώσει το Netflix.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags