Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε χριστουγεννιάτικο mood το Netflix με νέες σειρές και ταινίες
Life
| 2020-11-23 20:46:00

Σε χριστουγεννιάτικο mood το Netflix με νέες σειρές και ταινίες

Sportdog Team
Σε χριστουγεννιάτικο mood το Netflix με νέες σειρές και ταινίες

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς στο Netflix. Η δημοφιλής πλατφόρμα βγάζει μες στον Νοέμβριο από την ψηφιακή, χριστουγεννιάτικη κάλτσα της ολοκαίνουργιες σειρές και ταινίες για τις γιορτές και μας βάζει σε πρόωρο X-MAS mood. Ρομαντικές ιστορίες, οικογενειακά παραμύθια, reality shows ζαχαροπλαστικής και εορταστικής διακόσμησης προσγειώνονται στις οθόνες μας.

Οι χριστουγεννιάτικες σειρές

DASH & LILY

Λένε ότι τα αντίθετα έλκονται και οι δύο πρωταγωνιστές της νέας, πρωτότυπης παραγωγής του Netflix, το επιβεβαιώνουν. Ο κυνικός Ντας, που μισεί τις γιορτές και η χαρωπή Λίλι, που λατρεύει τα Χριστούγεννα ανταλλάσσουν μηνύματα και προκλήσεις μέσα από ένα κόκκινο σημειωματάριο, με φόντο το εορταστικό, πολύχρωμο σκηνικό της Νέας Υόρκης.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

Ο διακοσμητής Μπέντζαμιν Μπράντλεϊ -ο "Γκουρού των Χριστουγέννων"- και τα έμπιστα "ξωτικά" του βοηθούν οικογένειες να μεταμορφώσουν τα σπίτια τους για τα Χριστούγεννα. Προβάλλεται ήδη στην πλατφόρμα.

Sugar Rush Christmas: Season 2

Ο χρόνος κυλάει γρήγορα κι αυτήν τη φορά οι ζαχαροπλάστες της εκπομπής πρέπει να δημιουργήσουν γιορτινά γλυκά με μοναδική εμφάνιση αλλά και ξεχωριστή γεύση.

 

Πρεμιέρα: 27/11/2020

Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες

Holidate

 

Έχοντας κουραστεί να είναι μόνοι στις γιορτές, δύο άγνωστοι συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον σε κάθε γιορτινή ημέρα όλου του χρόνου, αλλά τελικά μπλέκονται στα δίχτυα του έρωτα.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Δεκαετίες αφότου ο μαθητευόμενός του τον πρόδωσε, ένας άλλοτε χαρωπός παιχνιδοποιός βρίσκει ξανά την ελπίδα στο πρόσωπο της εγγονής του που εμφανίζεται στο κατώφλι του.

The Christmas Chronicles: Part Two

Δύο χρόνια μετά την πρώτη ταινία, The Christmas Chronicles, οι Kurt Russell και Goldie Hawn επιστρέφουν στους ρόλους τους με ένα δεύτερο φιλμ. Η υπόθεσή του έχεις ως εξής: Η Κέιτ Πιρς, μια κυνική πλέον έφηβη, ξανασμίγει απροσδόκητα με τον Άγιο Βασίλη με αφορμή έναν μυστηριώδη ταραχοποιό που απειλεί να καταργήσει τα Χριστούγεννα για πάντα.

Πρεμιέρα 25/11/20

ΠΗΓΗ: esquire.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags