Facebook Pixel Sportdog.gr | Θλίψη για το Νίκο Χατζηνικολάου - Μεγάλη η απώλεια και το... χτύπημα!
Life
| 2021-02-12 19:23:00

Θλίψη για το Νίκο Χατζηνικολάου - Μεγάλη η απώλεια και το... χτύπημα!

Sportdog Team
 Θλίψη για το Νίκο Χατζηνικολάου - Μεγάλη η απώλεια και το... χτύπημα!

Αργά το βράδυ της Δευτέρας έφυγε από τη ζωή -μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο- ο δημοσιογράφος Βασίλης Τριανταφύλλου, διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας Realnews.

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου υπηρέτησε για περισσότερα από 35 χρόνια τη δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια.

Βρισκόταν στην ηγετική ομάδα της εφημερίδας από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της και αγκάλιαζε με αγάπη όλους τους συναδέλφους του.

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο.

Tι είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου

Σήμερα είναι μια δύσκολη, μια στενόχωρη ημέρα για εμάς εδώ στον Real. Θα σας ζητήσω συγγνώμη αλλά στο ξεκίνημα της εκπομπής θέλω να κάνω κάποιες προσωπικές αναφορές, σε έναν πολύ σημαντικό δημοσιογράφο, σε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο, σε έναν πολύ σημαντικό φίλο που έφυγε από τη ζωή. Με τον οποίον συμπορευτήκαμε τα τελευταία 12-13 χρόνια, δουλεύοντας σκληρά για να μπορέσει αυτή η εφημερίδα, η Realnews να φτάνει σε εσάς άρτια, άψογη, χωρίς λάθη, χωρίς προβλήματα και όσο το δυνατόν πιο πλήρης δημοσιογραφικά” ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

“Μιλώ για τον διευθυντή έκδοσης της Realnews, τον Βασίλη Τριανταφύλλου, έναν εξαιρετικό δημοσιογράφο, έναν κύριο με το “Κ” κεφαλαίο, έναν φοβερό άνθρωπο, που “έφυγε” χθες πολύ νέος, δεν πρόλαβε ούτε τα 60 καλά, καλά να πατήσει και δυστυχώς “έφυγε” μετά από ταλαιπωρία τους τελευταίους μήνες, μετά από μια περίοδο σκληρής μάχης κόντρα στη σκληρή αυτή ασθένεια που παίρνει τόσους συνανθρώπους μας κάθε χρόνο” πρόσθεσε.

“Τον αποχαιρετούμε όλοι εδώ στο Real Group με πολύ μεγάλη συγκίνηση, αλλά και με πολύ μεγάλη αγάπη στην καρδιά μας για αυτόν. Όχι μόνο για τα όσα, πολλά και σημαντικά, προσέφερε επαγγελματικά στην Realnews σαν διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας και σαν βασικός αρθρογράφος της, αλλά κυρίως γιατί με όλη του την συμπεριφορά και στάση αγαπήθηκε από όλους μας πάρα πολύ. Στη γυναίκα του και στον μονάκριβο γιο του, στέλνω όλη την αγάπη μου. Είμαστε εδώ, τους θεωρούμε μέλη της οικογένειάς μας και έτσι θα είναι πάντα” σημείωσε.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλου, υπηρέτησε για περισσότερα από 35 χρόνια τη δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια. Βρισκόταν στην ηγετική ομάδα της εφημερίδας, Realnews, από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της και αγκάλιαζε με αγάπη όλους τους συναδέλφους του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags