Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για Survivor: Τι έδειξαν οι εξετάσεις για την πορεία Τριαντάφυλλου - Ανακοίνωση Λιανού (Vid)
Life
| 2021-03-29 23:10:00

Αποκάλυψη για Survivor: Τι έδειξαν οι εξετάσεις για την πορεία Τριαντάφυλλου - Ανακοίνωση Λιανού (Vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Survivor: Τι έδειξαν οι εξετάσεις για την πορεία Τριαντάφυλλου - Ανακοίνωση Λιανού (Vid)

Survivor: Τι συνέβη λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας; Ο Τριαντάφυλλος άκουσε όλα τα νεότερα για την υγεία του και κλήθηκε να πάρει αποφάσεις...

Μπλε και κόκκινοι παίκτες ζουν πλέον κάτω από την ίδια καλύβα με τις δυο ομάδες να παραμένουν αντίπαλες. Στο νέο επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε τα πρώτα πλάνα μετά την ένωση των παικτών.

Γρήγορα και ο πρώτος καυγάς δεν άργησε να ξεσπάσει. Σειρά είχε το αγώνισμα ασυλίας, από το οποίο η ηττημένη ομάδα θα περνούσε αργότερα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε ξανά τις δύο ομάδες, ενώ απευθύνθηκε στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος πριν από μερικά 24ωρα είχε έναν σοβαρό τραυματισμό. Ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε την γνωμάτευση των γιατρών, δίνοντας στον Τριαντάφυλλο την ευκαιρία να αποφασίσει ο ίδιος για την πορεία του και για το εάν τελικά θα συμμετάσχει στο αγώνισμα ασυλίας, παρά τον τραυματισμό του.

 

 

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags