Facebook Pixel Survivor: Απίστευτη διαφορά! - Οι 2 παίκτες που έχουν κερδίσει τα περισσότερα και τα λιγότερα λεφτά στο Survivor
Life
| 2021-04-09 19:55:00

Τρελή διαφορά! - Οι 2 παίκτες που έχουν κερδίσει τα περισσότερα και τα λιγότερα λεφτά στο Survivor

Sportdog Team
Τρελή διαφορά! - Οι 2 παίκτες που έχουν κερδίσει τα περισσότερα και τα λιγότερα λεφτά στο Survivor

Το Survivor μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία καθώς σε λίγες εβδομάδες θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή. Αν και βέβαια νικητής υπάρχει ήδη και δεν χρειάζεται καν να περιμένει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, καθώς μέχρι να ολοκληρωθεί το παιχνίδι θα τις έχει φτάσει και θα τις έχει ξεπεράσει.

Survivor: Ο Τραιντάφυλλος έχει κερδίσει μετά από 15 εβδομάδες παραμονής στο παιχνίδι 97.500 ευρώ καθώς όπως έχει γίνει γνωστό χωρίς να διαψευστεί ποτέ από την παραγωγή, ο Ατζούν τον έπεισε να μπει στο παιχνίδι με 6,500 την εβδομάδα.

Στον αντίποδα, ο πιο ριγμένος απ’ όλους τους παίκτες είναι ο ζαχαροπλάστης. Ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά από σχεδόν 4 μήνες στο παιχνίδι έχει βγάλει μόλις 7.500 ευρώ αφού αμοίβεται με 500 ευρώ την εβδομάδα.

Όπως καταλαβαίνετε ο Ντάφι δεν τον βλέπει καν. Για να λέμε βέβαια και του στραβού το δίκιο ο Τριαντάφυλλος τα έφερε πίσω και με το παραπάνω τα λεφτά του, καθώς ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του reality επιβίωσης οφείλεται σε εκείνον και τις… ομορφιές του. Οπότε μιλάμε για ένα win-win deal που τους αφήνει όλους ικανοποιημένους. Και τον Ντάφι και τον Τούρκο παραγωγό και φυσικά τον ΣΚΑΪ…

ΠΗΓΗ: media-insider.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags