Facebook Pixel MasterChef: "Καυτή" αποκάλυψη για το MasterChef: Επιστροφές - Πόσοι και πότε - Ετοιμάζεται μεγάλο ΜΠΑΜ;
Life
| 2021-04-12 09:24:00

"Καυτή" αποκάλυψη για το MasterChef: Επιστροφές - Πόσοι και πότε - Ετοιμάζεται μεγάλο ΜΠΑΜ;

Sportdog Team
"Καυτή" αποκάλυψη για το MasterChef: Επιστροφές - Πόσοι και πότε - Ετοιμάζεται μεγάλο ΜΠΑΜ;

Είμαστε στην 9η εβδομάδα με μια ακόμα αποχώρηση και μάλιστα ένα από τα μεγάλα φαβορί, αλλά μπροστά μας έχουμε και επιστροφές για το MasterChef 5 του STAR.

MasterChef: Με τους 8 παίχτες που είναι τώρα είναι δεδομένο ότι δεν βγαίνει μέχρι το τέλος του διαγωνισμού. Γνωρίζαμε ότι η παραγωγή είχε σκοπό να φέρει κάποιος παίχτες πίσω, και πιο συγκεκριμένα οι 3 είναι σίγουροι και πάμε τελικά για 4 – 5 τουλάχιστον παίχτες.

Οι επιστροφές αλλάζουν τις ισορροπίες

Θα έχουμε και φέτος όπως όλα δείχνουν την καθιερωμένη επιστροφή παικτών στον διαγωνισμό. Θα δούμε παίχτες που έχουν αποχωρήσει να παίρνουν μια δεύτερη ευκαιρία να επιστρέψουν στο σπίτι. Εξαιρούνται από την διαδικασία όσοι αποχωρήσαν οικειοθελώς.

Άλλωστε το έχουν πάρει χαμπάρι και οι παίχτες στο σπίτι που είναι πλέον κύριο θέμα στις συζητήσεις τους.

Μπαίνουμε σε εβδομάδα επιστροφών – Όλη η διαδικασία

Και οι ισορροπίες αλλάζουν ξανά.

Δεν είναι νέο, αφού στο φετινό Masterchef από ανατροπές άλλο τίποτα.

Οι παίχτες που έχουν αποχωρήσει θα διαγωνιστούν μεταξύ τους και ο νικητής θα επιστρέψει. Επίσης ένας από τους παίχτες που έχει φύγει, θα επιλέξει έναν από το σπίτι και θα διαγωνιστεί μαζί του, και ο νικητής θα μείνει στο σπίτι.

Η Μαρίνα είναι σίγουρο ότι επιστρέφει. (Αυτό να το θεωρείται δεδομένο) Η “αγαπημένη” που το twitter έστησε ολόκληρο πάρτι επιστρέφει, και η γιορτές τζάμπα έγιναν τελικά.

Ο δεύτερος θα είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός. Τι μας θυμίζει αυτό.

Θα δούμε λοιπόν τα δύο καλά φιλαράκια να παίρνουν μια δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι.

Αλλά επιστρέφουν με άγριες διαθέσεις…..

Ένας από τους παίχτες που έχει φύγει, θα επιλέξει έναν από το σπίτι και θα διαγωνιστεί μαζί του, και ο νικητής θα μείνει στο σπίτι.

Επίσης σίγουρος θα πρέπει αν θεωρείτε και ο Ιωάννης.

Με καλές πιθανότητες παίζει το όνομα του Νίκου.

Θα ξεκινήσουμε από αυτήν εβδομάδα και θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού υπάρχουν διαφορετικές μονομαχίες. Δεν θα έχουν την ίδια δοκιμασία οι παίχτες για να επιστρέψουν.

Ετοιμάζεται μεγάλη έκπληξη;

Αλλά εδώ και λίγες ώρες είχαμε διαρροή και προσπαθούμε να το τσεκάρουμε, και αφορά την Μαργαρίτα που πριν λίγες αποχώρησε. Αν τελικά θα είναι στην διαδικασία.

Κανονικά από το παρελθόν στους προηγούμενους κύκλους, παίχτες που αποχώρησαν μετά την δεκάδα δεν επιστρέφουν….αλλά το φετινό είναι παιχνίδι των ανατροπών. Σωστά;

Επιστροφή Μαργαρίτας

Αλλά υπάρχει και η φήμη που αρχίζει και παίζει όλο και περισσότερο, ότι ένας από τους 8 παίχτες αποχωρεί οικειοθελώς για σοβαρό λόγο και επιστρέφει άμεσα η Μαργαρίτα. Μας είναι γνωστό το όνομα του παίχτη (γυναίκα) αλλά προς το παρόν δεν θέλουμε να το βγάλουμε μέχρι να μάθουμε περισσότερα.

Για την διαρροή αυτή θα το ξαναδούμε και θα επιστρέψουμε σύντομα, με περισσότερες λεπτομέρειες.

ΠΗΓΗ: sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags