Facebook Pixel MasterChef: Η Λία σε πίστα! Δεν θα την αναγνωρίσεις με τίποτα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-04-13 09:40:00

MasterChef 5: Η Λία σε πίστα! Δεν θα την αναγνωρίσεις με τίποτα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
MasterChef 5: Η Λία σε πίστα! Δεν θα την αναγνωρίσεις με τίποτα (ΦΩΤΟ)

Στο MasterChef 5 το γυναικείο στοιχείο είναι αρκετά έντονο και μια παίκτρια που έχει απασχολήσει αρκετά είναι η Λία. Η μαμά της παρέας. Βέβαια πριν γίνει μαμά τραγουδούσε σε πίστες στον Βόλο!

MasterChef: Η Λία έχει μαγειρείο στον Βόλο και είναι μανούλα ενός τετράχρονου κοριτσιού. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε ακούσει στο MasterChef 5 να μιλάει με στοργικότητα για την κορούλα της.

Πριν περίπου 8 χρόνια η Λία στα 21 της τραγουδούσε σε πίστες  και το τραγουδιστικό της παρελθόν υπάρχει στο προφίλ της στο Facebook αλλά και στη σελίδα του μαγαζιού στον Βόλο όπου το 2013 τραγουδούσε.

Απόψε η ομάδα της θα είναι η νικήτρια της ομαδικής δοκιμασίας και απολαύσει την έξοδο με τα υπόλοιπα μέλη των κόκκινων. Το λάθος της παραγωγής πρόδωσε τους νικητές και παράλληλα επιβεβαίωσε το δικό μας spoiler. Ειδικά αν ανάψει το κέφι μπορεί να πιάσει το μικρόφωνο και να πει κι ένα τραγούδι.

Έχουμε δει κι από το trailer του Mastercef για το επεισόδιο της Παρασκευής τι πρόκειται να γίνει απόψε. Αλλά αυτές οι φωτογραφίες μας ξάφνιασαν. Πάντως είμαστε σίγουροι ότι μετά από αυτές τις φωτό η τηλεθέαση θα είναι στα ύψη και πάλι για το ριάλιτι μαγειρικής του STAR

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: sportime.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags