Facebook Pixel Μεγάλη αποκάλυψη για MasterChef: Αλλαγή στην δυάδα τελικού - Ποιο μεγάλο όνομα φεύγει;
Life
| 2021-04-16 18:11:00

Μεγάλη αποκάλυψη για MasterChef: Αλλαγή στην δυάδα τελικού - Ποιο μεγάλο όνομα φεύγει;

Sportdog Team
Μεγάλη αποκάλυψη για MasterChef: Αλλαγή στην δυάδα τελικού - Ποιο μεγάλο όνομα φεύγει;

Ξεκίνησε ως απλή “φήμη” αλλά όσο περνάει ο καιρός στην πιάτσα παίζει ολοένα και πιο δυνατά. Και συνήθως καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. Φυσικά θα το ξαναδούμε, και θα επανέλθουμε πολύ σύντομα για να επιβεβαιώσουμε ή ΟΧΙ τη μεγάλη αποχώρηση...

Είμαστε στην 9η εβδομάδα για το MasterChef 5 του STAR, αλλά η ζωή προχωράει στον μεγάλο διαγωνισμό μαγειρικής, και κάθε ημέρα μετράει για τον τελικό στόχο τους.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφών την Παρασκευή θα έχουμε την τελική δωδεκάδα, που θα διεκδηκίσoυν τον τίτλο του MasterChef.

Όλοι μας έχουμε πλέον μια ξεκάθαρη εικόνα για τους 12 παίχτες που θα συνεχίζουν στον διαγωνισμό μαγειρικής, και όλοι έχουν στο μυαλό τους την δυάδα του μεγάλου τελικού.

Από 12αδα μέχρι τον μεγάλο τελικό

Πολλοί μπαίνουν βλέπουν και ακούν διάφορα. Αλλά ορισμένους παίχτες δεν τους έχουν δει. Και είμαστε 4 – 5 εβδομάδες μπροστά, από τα επεισόδια που βλέπουμε. 

Όπως θα θυμάστε πρώτοι εδώ σας είχαμε δώσει τα σενάρια περί αποχώρησης της Μαργαρίτας, κάτι που το είδαμε όπως και την επιστροφή της. Από την ίδια πηγή μάθαμε κάτι επισης στενάχωρο για πολλούς φίλους του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ο αγαπητός και εξαιρετικός μάγειρας Τζιοβάνι φημολογείται έντονα ότι δεν θα είναι στην δυάδα του μεγάλου τελικού. Μάλιστα λέγεται ότι δεν θα είναι στην τελική τετράδα.

Ξεκίνησε ως απλή “φήμη” αλλά όσο περνάει ο καιρός στην πιάτσα παίζει ολοένα και πιο δυνατά. Και συνήθως καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. Φυσικά θα το ξαναδούμε, και θα επανέλθουμε πολύ σύντομα για να επιβεβαιώσουμε ή ΟΧΙ την αποχώρηση την Τζιοβάνι πριν τον μεγάλο τελικό.

Μεγάλος τελικός

Από την άλλη η Μαργαρίτα θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό.

Τώρα με ποιον θα παλέψει για να πάρει τον τίτλο του Masterchef και τα 50.000 ευρώπουλα θα σας το δώσουμε σχετικά σύντομα. Είναι ευαίσθητα θέματα και δεν παίζουμε με αυτά. Οπότε χρειάζεται διπλό και τριπλό τσεκάρισμα, για έχετε και την απολυτός σωστή πληροφόρηση.

Ξέρουμε ότι οι πολυάριθμοι φίλοι του Ιταλού μάγειρα μπορεί να πικραθούν, αλλά σε ένα διαγωνισμό τα πάντα είναι πιθανά. Ακόμα και να χάσει ο Τζιοβάνι.

Όποιος και ένα κερδίσει θα είναι τίμιος νικητής.

Πηγή: sports365.gr

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΟΚ! Αγνώριστη η Τζούλια Αλεξανδράτου σήμερα - Δείτε πώς είναι και πώς ασχολείται με το πορνό (ΦΩΤΟ)
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags