Facebook Pixel Survivor Spoiler: Θα δούμε ξανά 4άδα υποψηφίων; Ποιος θα αποχωρήσει την Τετάρτη!
Life
| 2021-04-19 09:40:00

Survivor Spoiler: Θα δούμε ξανά 4άδα υποψηφίων; Ποιος θα αποχωρήσει την Τετάρτη!

Sportdog Team
Survivor Spoiler: Θα δούμε ξανά 4άδα υποψηφίων; Ποιος θα αποχωρήσει την Τετάρτη!

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την αλλαγή στη σύνθεση των δύο ομάδων στο Survivor και σε ισάριθμες ψηφοφορίες είχαμε συμμετοχή 4 παικτών, αφού υπήρξε ισοπαλία στην κατάκτηση των ασυλιών για Κόκκινους και Μπλε.

Survivor Spoiler: Η λογική και μόνο, αφού ακόμα δεν έχουν καν γυριστεί οι ασυλίες της ερχόμενης εβδομάδας, λέει πως και πάλι θα δούμε τους Κόκκινους και τους Μπλε να μοιράζονται τις νίκες.

Και φυσικά, να προσέρχονται στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν από δύο παίκτες προς αποχώρηση από το Survivor η κάθε ομάδα.

Πάμε, λοιπόν, να κάνουμε μια πρώτη προσέγγιση για τις εξελίξεις που αρχίζουν και γίνονται αρκετά «προβλέψιμες» για τους παίκτες που έχουν πλέον τον πρώτο λόγο από κάθε ομάδα, για να βγαίνουν στον τάκο, ως υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ξεκινώντας, από την Μπλε ομάδα, τα πράγματα παραμένουν αρκετά ξεκάθαρα, αφού Κώστας Παπαδόπουλος και Παύλος Γαλακτερός, εφόσον δεν πάρει ένας απ' τους δύο την ατομική ασυλία, θα είναι οι υποψήφιοι και αυτήν την εβδομάδα.

Με δεδομένο πως τα κορίτσια και της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας θα έχουν ασυλία και δεν θα μπορούν να ψηφιστούν, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα κουκιά είναι εξαιρετικά μετρημένα.

Αν ένας εκ των δύο πάρει ατομική ασυλία και ψηφίσει καθαρά αγωνιστικά, ο παίκτης που θα πρέπει να αναδείξουν θα είναι ο Κόρομι. Τζέιμς και Νίκος υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς για μια ακόμη εβδομάδα.

Στο Κόκκινο στρατόπεδο ναι μεν, αλλά...

Η κίνηση «ματ» του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος έβγαλε εκτός παιχνιδιού την Ελευθερία Ελευθερίου και έσπασε την «κλίκα» του Αλέξη Παππά, έχει δώσει τον πρώτο λόγο στους «4» (Ηλία, Ασημακόπουλο, Καρολίνα και Νικολέττα) να καθοδηγήσουν προς τον τάκο το δίδυμο Τριαντάφυλλου και Παππά.

Μετά την έξοδο της πιο αδύναμης παίκτριας, ο Τριαντάφυλλος θα ψηφιστεί από τους 4 και ο Αλέξης Παππάς θα επιλεγεί αν η ατομική ασυλία περάσει στα χέρια της τετράδας.

Αν, όμως, η ατομική ασυλία πάει στα χέρια του Παππά ή του Κατσούλη, ή ακόμα και του Τριαντάφυλλου που αγωνιστικά έχει τις λιγότερες πιθανότητες για να το πετύχει, τότε θα δούμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να πλαισιώνει τον Ντάφι.

Αρα, στο ενδεχόμενο να προκύψει για τρίτη εβδομάδα ισόπαλο αποτέλεσμα στη μάχη των ασυλιών, το πιο πιθανό σενάριο υποψηφιοτήτων για αποχώρηση θέλει την τετράδα να την απαρτίζουν οι:

Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς, Κώστας Παπαδόπουλος και Παύλος Γαλακτερός

Και θα τολμήσουμε να προβλέψουμε πως με αυτήν την τετράδα, το τηλεοπτικό κοινό θα οδηγήσει στην έξοδο παίκτη της Κόκκινης ομάδας και κατά 90% αυτός θα είναι ο Αλέξης Παππάς.

Στο σενάριο, οι υποψήφιοι να είναι Τριαντάφυλλος, Ασημακόπουλος, Παπαδόπουλος και Γαλακτερός, αυτός που θα είναι το φαβορί για να αποχωρήσει θα είναι ο Ασημακόπουλος.

ΠΗΓΗ: dokari.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags