Facebook Pixel Masterchef: Έσκασε τώρα: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το MasterChef - ΔΕΝ πήγε κανένα πιάτο (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-04-26 23:32:00

Έσκασε τώρα: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το MasterChef - ΔΕΝ πήγε κανένα πιάτο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το MasterChef - ΔΕΝ πήγε κανένα πιάτο (ΦΩΤΟ)

Οι κριτές δεν μπήκαν στη διαδικασία να βαθμολογήσουν την προσπάθειά της και αποχώρησε σε πολύ φορτισμένο κλίμα από το παιχνίδι.

MasterChef: Ο Παύλος και η Λία αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο MasterChef 5, στο αποψινό επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής του τηλεοπτικού σταθμού Star. 

Οι δυο τους, είχαν στη διάθεσή τους μία ώρα και 45 λεπτά για να ετοιμάσουν πιστά αντίγραφα των πρωτότυπων τεσσάρων πιάτων που τους είχε ετοιμάσει ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος. 

Η Λία δεν «έστησε» κανένα από τα πιάτα και αποχώρησε από το MasterChef, με τον Παύλο να επιστρέφει στο σπίτι του ριάλιτι, για να συνεχίσει την πορεία του στον διαγωνισμό. Οι κριτές δεν μπήκαν στη διαδικασία να βαθμολογήσουν την προσπάθειά της. 

«Τα παράτησα, μέχρι εδώ ήμουν. Μου πήγαν πολλά πράγματα στραβά και είπα ''θα το πάω αυτό το πράγμα στον Χαραλαμπόπουλο;», δήλωσε η Λία, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Πλέον, στο σπίτι του παιχνιδιού απομένουν οι εξής 10 παίκτες: Παναγιώτης, Ανούς, Μαργαρίτα, Τζιοβάνι, Μαρίνα, Ιωάννης, Νίκος, Διονύσης, Αλέξανδρος, Παύλος.

Ο καλεσμένος chef, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο food & styling chef του MasterChefGR, εκπαιδεύει τους διαγωνιζομένους στη διαχείριση των πρώτων υλών, αλλά και την αρχιτεκτονική δομή των πιάτων τους. Ως εκφραστής της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, έφερε ένα εξαιρετικό πιάτο για τη δοκιμασία αποχώρησης.

Πηγή: .ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags