Facebook Pixel MasterChef: Έγινε η ανατροπή - Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!
Life
| 2021-05-08 10:35:00

MasterChef: Έγινε η ανατροπή - Πληροφορία... φωτιά για το ριάλιτι - Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής

Sportdog Team
MasterChef: Έγινε η ανατροπή - Πληροφορία... φωτιά για το ριάλιτι - Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής

Πού θα βρεις σιφόν, αβγά ορτυκιού, ψαγμένες τεχνικές, διαφωνίες, μπηχτές, καβγάδες, ένα τρόπαιο και μια επιταγή των 50.000 ευρώ; Στο MasterChef φυσικά!

MasterChef: Το ριάλιτι μαγειρικής προβάλλεται στο Star για 5 σερί σεζόν από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη στις 21.00, και φέτος έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα της prime time ζώνης, ανταγωνιζόμενο ισάξια άλλα πολύ δυνατά προγράμματα που παίζουν απέναντί του, μεταξύ των οποίων κάποια πολύ δημοφιλή ριάλιτι, αλλά και καθημερινές σειρές, όπως οι Άγριες Μέλισσες.

Tα φαβορί των στοιχηματικών για το MasterChef 5

Μετά τις αποχωρήσεις των Ανούς, Λίας και Μαρίας έχουν απομείνει εννιά παίκτες. Συνεχίζουν πλέον μόνο δυο γυναίκες, η Μαργαρίτα και η Μαρίνα. Θα επιβεβαιωθεί άραγε η πρόβλεψή μας για νικήτρια και όχι νικητή φέτος; Μετά και την τελευταία ομαδική, όπου οι ομάδες ήταν τρεις, αναμένονται με ενδιαφέρον οι νικητές, οι χαμένοι και ποιος θα αποχωρήσει τελικά από τους τελευταίους. Εμείς μιλήσαμε με τους traders για νέες αποδόσεις και σας τις παρουσιάζουμε.

Οσον αφορά το φαβορί μας για το τρόπαιο, τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, παραμένει σταθερά σε απόδοση 3.50 όπως και την τελευταία φορά, όπως αντίστοιχα και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι στο 3.00



Τρίτο φαβορί για τους traders παραμένει ο Ιωάννης Αυλωνίτης, πλέον σε απόδοση 5.00 αντί για το 6.00 στον οποίο τον είχαμε συναντήσει την τελευταία φορά που μιλήσαμε με τους πρώτους. Ο Νίκος Σκορδάκης παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα όσον αφορά τις αποδόσεις που του δίνονται. Αυτήν τη φορά ανέβηκε, αντί να πέσει, από το 6.00 στο 7.00

Ο Διονύσης Σαρακίνης, ο άνθρωπος που έχει μαγειρέψει μεταξύ άλλων για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται πλέον στο 8.00, μαζί με τους Παναγιώτη Τζαμαλή και Αλέξανδρο Συνοδινό. Πιο πίσω, στο 16.00, βρίσκονται ο Παύλος Χάππιλος και η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Πλέον οι παίκτες ξέρουν ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και το κάθε λάθος μετράει, οι στρατηγικές έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι, οι φιλίες που έχουν δημιουργηθεί, αρχίζουν και έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αλλά φυσικά όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι για το τρόπαιο και την επιταγή των 50.000 ευρώ. Η συνέχεια από τη Δευτέρα 10 Μαΐου μέσα από τη συχνότητα του Star.

Οι αποδόσεις




*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Έγινε η ανατροπή - Πληροφορία... φωτιά για το ριάλιτι - Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής

ΠΗΓΗ: Kingbet.net

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags