Facebook Pixel Masterchef: Διαρροή-βόμβα για το MasterChef - Τεράστια ανατροπή - Αυτός αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-05-11 21:33:00

Διαρροή-βόμβα για το MasterChef - Τεράστια ανατροπή - Αυτός αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Διαρροή-βόμβα για το MasterChef - Τεράστια ανατροπή - Αυτός αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι (ΦΩΤΟ)

Εξέλιξη που θα απογοητεύσει στο τηλεοπτικό κοινό. Ένας από τους καλύτερους, αλλά και πιο ξεχωριστούς παίκτες αποχωρεί το βράδυ της Τρίτης από το ριάλιτι μαγειρικής. Θα λείψουν πάρα πολύ οι ατάκες του...
 

Masterchef: Μετά την ομαδική δοκιμασία έρχεται και μια αποχώρηση στο Masterchef. Όσο λιγοστεύουν οι παίκτες τόσο πιο δύσκολο είναι να βγουν οι υποψήφιοι.

Από την ομαδική δοκιμασία νικητές ήταν οι Κόκκινοι. Αλέξανδρος, Μαργαρίτα και Τζιοβάνι κατάφεραν να φτιάξουν το τέλειο γλυκό και να πάρουν τη νίκη.

Κίτρινοι και Μπλε, ο καθένας για τον εαυτό του, διεκδίκησαν την ατομική ασυλία σε μια δοκιμασία γευσιγνωσίας. Νικητής αναδείχθηκε ο Ιωάννης.

Οι υπόλοιποι πέντε, Παύλος, Νίκος, Διονύσης, Μαρίνα και Παναγιώτης, θα διαγωνιστούν ξανά και ένας θα μείνει εκτός διαδικασίας αποχώρησης.

Οι υπόλοιποι τέσσερις θα διαγωνιστούν για να διατηρήσουν τη θέση τους στο Masterchef. Ποιος θα αποχωρήσει; Μαρίνα και Διονύσης φτάνουν στην τριάδα, οπότε σίγουρα παραμένουν.

Όλα θα κριθούν ανάμεσα στον Παύλο, τον Νίκο και τον Παναγιώτη. Τα πρώτα spoiler αναφέρουν ότι η “ήρεμη δύναμη” του Masterchef, ο Παναγιώτης, είναι αυτός που θα αποχωρήσει σήμερα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags