Facebook Pixel Survivor: Απίστευτος "πόλεμος" στο twitter για Τζέιμς και Νίκο - "Εξαφάνισαν" το Survivor - Ιδού η αλήθεια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-05-13 09:01:00

Απίστευτος "πόλεμος" στο twitter για Τζέιμς και Νίκο - "Εξαφάνισαν" το Survivor - Ιδού η αλήθεια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτος "πόλεμος" στο twitter για Τζέιμς και Νίκο - "Εξαφάνισαν" το Survivor - Ιδού η αλήθεια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε δύο στρατόπεδα έχουν χωριστεί τα τελευταία 24ωρα οι τηλεθεατές του ριάλιτι, καθώς η αποχώρηση του James προκάλεσε τρομερές αντιδράσεις. Μέχρι και… πόλεμο στο ίδιο το παιχνίδι έκαναν κάποιοι!

Survivor: Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής μέσα σε αυτούς τους πέντε μήνες κατάφεραν να αναπτύξουν μια στενή φιλία, κάτι που αποδείχτηκε και στο χθεσινό επεισόδιο.

Μάλιστα, νωρίς χθες το βράδυ, όταν ξεκίνησε να προβάλλεται το επεισόδιο του Survivor, το hashtag #SurvivorGR δεν υπάρχει στα trends του Twitter, κάτι που δεν συμβαίνει τις υπόλοιπες ημέρες προβολής του. Αντιθέτως έχει αντικατασταθεί με το όνομα του Νίκου Μπάρτζη.

Οι χρήστες των social media έγραφαν αποθεωτικά σχόλια για τον παίκτη της μπλε ομάδας, ο οποίος μάλιστα δεν είχε εμφανιστεί σε ολόκληρο το επεισόδιο, καθώς όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, παρά τους… πανηγυρισμούς των υποστηρικτών James και Νίκου, πως σχολίαζαν πλέον κανείς δεν βλέπει το ριάλιτι μετά την αποχώρησή του πρώτου, αργά το βράδυ αποκαταστάθηκε η τάξη, καθώς το hashtag survivor επέστρεψε στα trends και μάλιστα με… χαώδη διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Αρκετοί μάλιστα σχολίαζαν πως η εξαφάνισή του, οφειλόταν σε spam λογαριασμούς, υποστηρικτών των δύο παικτών. Απίθανα πράγματα!

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags