Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: "Είχε νεύρα…" - Με ανοιχτό το στόμα οι τηλεθεατές είδαν τον θυμό του Χατζηνικολάου στο δελτίο (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-05-20 18:10:00

"Είχε νεύρα…" - Με ανοιχτό το στόμα οι τηλεθεατές είδαν τον θυμό του Χατζηνικολάου στο δελτίο (Vid)

Sportdog Team
"Είχε νεύρα…" - Με ανοιχτό το στόμα οι τηλεθεατές είδαν τον θυμό του Χατζηνικολάου στο δελτίο (Vid)

Χαμός με τον Πόπη Τσαπανίδου στον ΑΝΤ1, με φωνές και εκφράσεις που δεν συνηθίζονται μεταξύ δημοσιογράφων. Λίγο έλειψε η κατάσταση να ξεφύγει για τα καλά...

Νίκος Χατζηνικολάου: Από ένα σημείο και μετά δεν πήραν πάσα ο Πάνος Αμυράς και (κυρίως) η Πόπη Τσαπανίδου στον καθημερινό σχολιασμό που κάνουν (εναλλασσόμενοι με τον Αντώνη Δελλατόλα) κατά τη διάρκεια του βραδινού δελτίου τού Αντένα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε συνεχείς παρεμβάσεις, ή μάλλον εκείνοι προσπαθούσαν να παρέμβουν στις… παρεμβάσεις του. Θέμα του σχολιασμού ήταν το ακαταδίωκτο των μελών τής επιτροπής λοιμωξιολόγων, στο οποίο συμφώνησε ο Αμυράς (χωρίς να προλάβει να πει πολλά) και υπερθεμάτισε ο Χατζηνικολάου αναφέροντας ότι σωστά θεσπίζεται το μέτρο για να προστατευτούν οι επιστήμονες από πιθανές μηνύσεις των (ανόητων, όπως τους χαρακτήρισε) αρνητών του κορωνοϊού.

Κάτι προσπάθησε να αντιτείνει η Τσαπανίδου, αλλά ο παρουσιαστής επέμεινε στην άποψή του σε πολύ υψηλού τόνους –με πολλά γκάζια! Μάλιστα, κάποια στιγμή, τα «παράθυρα» από τρία έγιναν τέσσερα, και η ροή έβγαλε (στον «δικό» τους χρόνου που χωρίς να το θέλουν τον είχαν υπερβεί) τον ανταποκριτή από τη Νέα Υόρκη, τον Θανάση Τσίτσα, για να δώσει τα νεότερα σχετικά με το εμβόλιο της johnson & johnson.  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags