Facebook Pixel Masterchef: Masterchef: Το πρώτο μεγάλο spoiler για τον τελικό - Άφωνη όλη η Ελλάδα - Σκληρή μάχη, ποιος θα νικήσει
Life
| 2021-06-01 17:57:00

Masterchef: Το πρώτο μεγάλο spoiler για τον τελικό - Άφωνη η Ελλάδα - Σκληρή μάχη, ποιος θα νικήσει

Sportdog Team
Masterchef: Το πρώτο μεγάλο spoiler για τον τελικό - Άφωνη η Ελλάδα - Σκληρή μάχη, ποιος θα νικήσει

Σήμερα αρχίζει ο τελικός του ριάλιτι μαγειρικής και η Μαργαρίτα μαζί με τον Διονύση διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους. Ποιος κερδίζει την πρώτη δοκιμασία, στην οποία συμμετέχουν πρώην παίκτες.

Το MasterChef 5 έφτασε στο τέλος του και σήμερα ξεκινάει ο μεγάλος τελικός, με μια ιδιαίτερα ομαδική δοκιμασία, στην οποία θα πάρουν μέρος πρώην παίκτες.

Σήμερα πέρα από την Μαργαρίτα και τον Διονύση, θα δούμε να μαγειρεύουν και οι Τζιοβάνι, Παύλος, Αλέξανδρος και Μαρίνα, που αποχώρησαν στα προηγούμενα επεισόδια.

Η σημερινή δοκιμασία φέρνει εκπλήξεις και σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, η στρατηγική παίζει μεγάλο ρόλο για έναν από τους δύο φιναλίστ, ενώ ο άλλος θέλει απλώς να μαγειρέψει και να απολαύσει τη μοναδική αυτή στιγμή, που δεν θα επαναληφθεί ποτέ ξανά, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα!

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχονται με χαμόγελα τη Μαργαρίτα και τον Διονύση, οι οποίοι φορούν τις ποδιές του τελικού, που γράφουν το όνομά τους αλλά και τον τίτλο «Final 2021».

Σήμερα λοιπόν, τα spoiler αναφέρουν ότι ο Διονύσης θα κερδίσει την πρώτη δοκιμασία, αλλά παρόλα αυτά, δεν «κλειδώνει» ο τελικός νικητής, καθώς ο τελικός κρύβει κι άλλες δοκιμασίες.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags