Facebook Pixel Survivor: "Κράξιμο" και καταγγελίες στο twitter για Survivor - "Τυχαίο; - Τόσο στημένο για Τριαντάφυλλο" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-06-02 09:02:00

"Κράξιμο" & καταγγελίες στο twitter για Survivor: "Τυχαίο;-Τόσο στημένο για Τριαντάφυλλο" (ΦΩΤΟ-Vid)

Sportdog Team
"Κράξιμο" & καταγγελίες στο twitter για Survivor: "Τυχαίο;-Τόσο στημένο για Τριαντάφυλλο" (ΦΩΤΟ-Vid)

Οι τηλεθεατές πρόσεξαν κάτι πολύ περίεργο και… ξεσάλωσαν στα social media, καθώς θεώρησαν πως μόνο τυχαία δεν ήταν τα όσα συνέβησαν.

Survivor: Μια έκπληξη περίμενε το βράδυ της Τρίτης τους παίκτες και τους τηλεθεατές του "Survivor 4", καθώς το δημοφιλές παιχνίδι βγήκε εκτός ροής για λίγο, φιλοξενώντας εκλεκτούς καλεσμένους.

Συγκεκριμένα, οκτώ celebrities συνδέθηκαν με τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να βοηθήσουν τους παίκτες στο τηλεπαιχνίδι και όπως ήταν φυσικό το Twitter έδωσε ρέστα με τις ατάκες που έγραψε.

Οι celebrities που έκαναν ζευγάρια με τους survivors ήταν οι: Ιωάννα Μαλέσκου, Δούκισσα Νομικού, Στέλιος Ρόκκος, Θέμης Γεωργαντάς, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Στέλιος Κουδουνάρης, Λάουρα Νάργκες και Τάσος Τρύφωνος.

Μπορεί να ξεχωρίσαμε τη συνάντηση του Γιώργου Ασημακόπουλου με την Ιωάννα Μαλέσκου ωστόσο το κοινό σχολίασε και την κλήρωση του Τριαντάφυλλου με τον Στέλιο Ρόκο, καθώς πολύ θυμήθηκαν ότι σε δηλώσεις του πριν λίγες ημέρες σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο γνωστός τραγουδιστής είχε… αποθεώσει τον συνάδελφό του.

Δείτε τα tweets και θυμηθείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags