Facebook Pixel Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε απίστευτη γκάφα στους "Απαράδεκτους" - Δεν το πρόσεξε κανείς
Life
| 2021-06-07 20:26:00

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε απίστευτη γκάφα στους "Απαράδεκτους" - Δεν το πρόσεξε κανείς

Sportdog Team
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε απίστευτη γκάφα στους "Απαράδεκτους" - Δεν το πρόσεξε κανείς

Κι όμως, τόσα χρόνια μετά μας εξήγησε το μεγάλο λάθος που έκανε και παραλίγο να τα… ακούσει και άσχημα. Ούτε που το είχατε προσέξει!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων των εποχών.

Οι «Απαράδεκτοι» του MEGA άφησαν εποχή και δεν είναι υπερβολή, αν πούμε πως οι φανς της σειράς θυμούνται μέχρι και σήμερα όλες τις σκηνές και όλες τις ατάκες τους.

Βέβαια, δεν ισχύει το ίδιο για έναν εκ των πρωταγωνιστών, καθώς ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του όχι μόνο παραδέχθηκε πως δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα, αλλά αποκάλυψε και μία απίθανη γκάφα που είχε κάνει σε ένα επεισόδιο.

Διαβάστε το απόσπασμα από την παλιότερη συνέντευξή του στο Oneman:

Υπάρχει κάποιο επεισόδιο που να βλέπετε τις σκηνές σήμερα και να λέτε “πού να ήξερες τι hangover είχα εκείνη τη μέρα;”. Ποια σκηνή να ψάξει κάποιος για να σας δει ξενυχτισμένο;

Πού να θυμάμαι, εδώ δεν θυμάμαι τι έγινε χτες. Έχω και πρόβλημα στο συγκεκριμένο θέμα, στη μνήμη. Γελάει ο κόσμος. Κι επειδή γενικώς είμαι πολύ αφηρημένος, θυμάμαι μόνο μια χοντράδα που είχα κάνει και η οποία δεν έχει σχέση με τις κραιπάλες. Έχουμε γυρίσει τη μισή σκηνή, όπου χτυπάω εγώ την πόρτα για να μου ανοίξει η Δήμητρα να μπω μέσα και κάνουμε ένα break αμέσως πριν γυρίσουμε τη σκηνή που μπαίνω μέσα. Και στο break πάω στην κομμώτρια και της λέω “πάρ’ τα μου λίγο τα μαλλιά”. Και όσο με κουρεύει αφαιρούμαι τελείως εγώ, ταξιδεύω, δεν κοιτάω καν στον καθρέφτη. Και αρχίζει αυτή και μου τα κάνει τα μαλλιά κοντά ενώ ήταν μέχρι τον ώμο μου. Με βλέπω κοντοκουρεμένο και λέω “τώρα τι κάνουμε;”.

Δεν γινόταν όμως να σωθεί κάτι. Και βλέπουμε αυτό που χτυπάω την πόρτα με μακριά μαλλιά και όταν μπαίνω μέσα στο διαμέρισμα τα έχω κοντά. Και λέμε “Απαράδεκτοι ήταν, δεν γαμιέται, άστο, απαράδεκτο είναι κι αυτό” (γέλια).

Τα έχετε αφήσει πολύ πίσω δηλαδή, δεν τα έχετε ξαναδεί;

Δεν τα έχω ξαναδεί και δεν τα είχα δει ούτε τότε, ποτέ, ούτε ένα πλάνο. Και η Δήμητρα, επειδή με έβριζε, “και δεν ντρέπεσαι καθόλου ρε” και μια μέρα μου ‘βαλε στο σπίτι της μερικά επεισόδια και είδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags