Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλη η Αννίτα Πάνια - Έκοψε ΒΙΝΤΕΟ στον αέρα της εκπομπής - Απίστευτη ατάκα σε καλεσμένη!
Life
| 2021-06-08 09:00:00

Έξαλλη η Αννίτα Πάνια - Έκοψε ΒΙΝΤΕΟ στον αέρα της εκπομπής - Απίστευτη ατάκα σε καλεσμένη!

Sportdog Team
Έξαλλη η Αννίτα Πάνια - Έκοψε ΒΙΝΤΕΟ στον αέρα της εκπομπής - Απίστευτη ατάκα σε καλεσμένη!

Ποιος είδε την παρουσιάστρια του OPEN νευριασμένη και... δεν φοβήηθηκε. Σε ποιον τα "έχωσε" και για ποιο λόγο.

Καλεσμένη στην Αννίτα Πάνια ήταν η Μέγκι Ντρίο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης προβλήθηκε κι ένα βίντεο με δηλώσεις της Μέγκι, το οποίο, μετά από λίγη ώρα, έκοψε στον αέρα η Αννίτα Πάνια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πάμε, παρ’ το! Έχω εδώ τη Μέγκι, δεν χρειάζεται να τη ρωτήσουμε όλα από το βίντεο».

 Βέβαια, ο λόγος του ξεσπάσματος δεν ήταν ακριβώς αυτός, αλλά η διάρκεια της εκπομπής και το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια υπάρχουν πολλές τοποθετήσεις προϊόντων, διαφημιστικά διαλείμματα και… δελτίο ειδήσεων.

«Μέγκι το έχεις ξαναδεί αυτό; Σε εκπομπή να έχει τόσο μεγάλες τοποθετήσεις και νοηματικό δελτίο ειδήσεων; Ούτε έχεις δει εκπομπή να ξεκινάει από τις τρεις παρά δέκα και να τελειώνει στις επτά. Έχεις δει άλλη εκπομπή στην ελληνική, αλβανική, ευρωπαϊκή, παγκόσμια τηλεόραση να έχει τέσσερις θυρίδες των 15 λεπτών, να ακολουθεί διαφημιστικό διάλειμμα, να πηγαίνεις σε νοηματικό δελτίο ειδήσεων και να έρχεσαι; Έχουμε πάρα πολύ τηλεοπτικό χρόνο για να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε σε αυτή την εκπομπή.», ρώτησε σε υψηλούς τόνους η Αννίτα Πάνια τη Μέγκι Ντρίο που ήταν καλεσμένη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags