Facebook Pixel Masterchef - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η τεράστια διαφορά του περσινού τελικού Masterchef με τον φετινό - Χαμός στο twitter με Κουτσόπουλο!
Life
| 2021-06-07 23:33:00

Η τεράστια διαφορά του περσινού τελικού Masterchef με τον φετινό - Χαμός στο twitter με Κουτσόπουλο

Sportdog Team
 Η τεράστια διαφορά του περσινού τελικού Masterchef με τον φετινό - Χαμός στο twitter με Κουτσόπουλο

Πλησιάζει η στιγμή για να μάθουμε τον μεγάλο νικητή του φετινού ριάλιτι μαγειρικής στο Star. Ποιος θα... κατακτήσει την κορυφή; Πάντως σε σχέση με πέρυσι, υπάρχουν μία τρανταχτή διαφορά.
 

Masterchef - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης ρίχτηκαν σε άλλη μια μάχη για το έπαθλο του MasterChef 5

Οι δυο φιναλίστ του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ διαγωνίζονται στην κουζίνα του παιχνιδιού και οι τρεις σεφ και κριτές του, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσούπουλος και Πάνος Ιωαννίδης δοκίμασαν τα πιάτα τους και βαθμολόγησαν τις προσπάθειές τους. Παρώην ήταν και ο πασίγνωστος Σουηδός σεφ, Fredrik Berselius, του οποίου τα τρία πιάτα κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά.

Η δοκιμασία ήταν εξαιρετικά δύσκολη, όμως ο τελικός συνεχίζεται στο επεισόδιο της Τρίτης με την τέταρτη και τελευταία δοκιμασία. Οι δύο φιναλίστ επιστρέφουν από τη Χαλκιδική στο σπίτι του Masterchef, όπου τους περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις. Σε αντίθεση με τον περσινό τελικό, όπου Σταύρος και Σταυρής διαγωνίστηκαν μόνοι τους λόγω κορωνοϊού, φέτος θα υπάρχει και... κερκίδα. Τα τεστ πλέον είναι πολλά και έτσι οι παλιοί παίκτες θα βρίσκονται και πάλι στο σπίτι για να στηρίξουν τους πρώην συμπαίκτες τους. Μάλιστα, τόσο για τον Διονύση όσο και για τη Μαργαρίτα θα επιτραπεί και η παρυσία δύο πολύ αγαπημένων τους προσώπων!

Έτσι λοιπόν, περιμένουμε την τελική δοκιμασία και φυσικά τις... τελευταίες πινελιές-ατάκες των κριτών για φέτος. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει επιστρέψει στη «φυσιολογική» του κατάσταση και στα τελευταία επεισόδια δίνει ρεσιτάλ.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας ο σεφ και κριτής του MasterChef μπήκε στην κουζίνα ώστε να δει πώς τα πάνε οι δυο φιναλίστ στη μαγειρική δοκιμασία αντιγραφής του τελικού. Ο «θείος Λεώ» ανέφερε στον Διονύση Σαρακίνη πως ο καλεσμένος σεφ, Fredrik Berselius, πριν γίνει μάγειρας ήταν μοντέλο ενώ στην συνέχεια εξέφρασε τα παράπονα του για δηλώσεις της Βίκυς Καγιά η οποία φέρεται να είπε πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν κάνει για μοντέλο.

«Είπε για τον Σωτήρη, είπε για τον Πάνο και στο τέλος λέει “ο Λεωνιδάκος δεν κάνει για μοντέλο”», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον Διονύση Σαρακίνη. Οι χρήστες του twitter οι οποίοι δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο, έσπευσαν να… παρηγορήσουν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και να «δικάσουν» τη Βίκυ Καγιά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags