Facebook Pixel Masterchef: Η άγνωστη κόντρα του Άκη Πετρετζίκη με τους κριτές του Masterchef - Για μία γυναίκα και μία χούφτα ευρώ
Life
| 2021-06-11 06:47:00

Η άγνωστη κόντρα Άκη Πετρετζίκη με τους κριτές του Masterchef - Για μία γυναίκα και μία χούφτα ευρώ

Sportdog Team
Η άγνωστη κόντρα Άκη Πετρετζίκη με τους κριτές του Masterchef - Για μία γυναίκα και μία χούφτα ευρώ

Πίσω από τα γέλια και τις καλές σχέσεις που δείχνουν προς τα έξω ότι έχουν, η αλήθεια για τον Άκη Πετρετζίκη και την τριάδα των κριτών του Masterchef έχει μπει πάγος. Όντως, οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές, όμως τον τελευταίο καιρό η τριάδα δεν θέλει να βλέπει τον Άκη. Ούτε εκείνος τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής.

Masterchef: Οι φήμες τον τελευταίο καιρό οργιάζουν. Και λένε ότι ο Άκης είναι έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του από την τριάδα ενός ριάλιτι από το οποίο εκείνος ξεκίνησε, έγινε διάσημος στο πανελλήνιο και άνοιξε τα φτερά του.

Πώς; Μα φυσικά μέσα από την τηλεόραση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να ξεδιαλύνουμε λίγο το τοπίο. Και να αντιληφθείτε για ποιο λόγο ο πόλεμος της κουτάλας μαίνεται και οι δύο πλευρές έχουν βγάλει μαχαίρια (πηρούνια και κατσαρόλες).

Τον περασμένο Δεκέμβριο μπήκε στο τηλεοπτικό τοπίο ο τυφώνας Survivor. Και οι άνθρωποι της παραγωγής του Masterchef έψαχναν να βρουν τρόπους για να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα. Με δεδομένο ότι το ριάλιτι μαγειρικής θα ξεκινούσε σχεδόν δύο μήνες αργότερα.

Η ενίσχυση και το βέτο

Ήθελαν να κρατήσουν το κοινό τους όπως τα προηγούμενα χρόνια και να χτυπήσουν στα ίσα το ριάλιτι επιβίωση. Το οποίο θα είχε σε αυτό το διάστημα να κρατήσει το κοινό του.

Εκτός από τις προσεκτικές αναζητήσεις των υποψήφιων, στόχος ήταν να ενισχυθεί και η κριτική επιτροπή.

Αυτός ο συνδυασμός θα μπορούσε να εκτοξεύσει το ριάλιτι και να πάει ακόμη καλύτερα. Κατακτώντας την κορυφή για αρκετό διάστημα.Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι ως τέταρτος κριτής αλλά και με ενεργό ρόλο ήταν εκείνο του Άκη Πετρετζίκη.

Ο Άκης είναι καταξιωμένος, ξέρει τον χώρο της τηλεόρασης ενώ είναι και ψυχικά συνδεδεμένος με το Masterche. Αφού ήταν ο πρώτος νικητής του ριάλιτι.

Κατηγορηματικά αρνητικοί

Προτού καν γίνει πρόταση στον Πετρετζίκη, οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν κατηγορηματικά αρνητικοί. Και μάλιστα έθεσαν βέτο για την παρουσία του.

Τότε φάνηκε, λοιπόν, ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται μπροστά στην κάμερα. Δεν είναι μόνο ότι ο Πετρετζίκης θα έκλεβε από τη δόξα των τριών κριτών που είχαν φέρει το Masterchef στα δικά τους μέτρα και με απόλυτη επιτυχία όπως παραδέχονται όλοι.

Και όχι μόνο τη δόξα, αφού ο Άκης είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Και δεν θα ήθελε να μπει στο ριάλιτι με λιγότερα χρήματα από αυτά που παίρνουν οι κριτές. Η αλήθεια είναι ότι η δόξα και το χρήμα ήταν ο βασικός λόγος αλλά όχι και ο μοναδικός.

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει κάνει τις δικές του μπίζνες με βάση τη μαγειρική του, έχει τους δικούς του σπόνσορες και το δικό του πελατολόγιο.

Από την άλλη όμως οι Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος, τρεις απόλυτα καταξιωμένοι σεφ (και στην τηλεόραση πλέον) έχουν κι εκείνοι τους δικούς του, οπότε θα υπήρχε σύγκρουση συμφερόντων.

Το καρφί

Το βέτο της τριάδας δεν μπορούσε να μείνει κρυφό κι έφτασε στα αυτιά του Άκη. Από τότε οι σχέσεις του με τους κριτές του Masterchef είναι άσχημες.

Μπορεί μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του να δείχνει ότι παρακολουθεί το ριάλιτι και ότι κάνει και αστεία με τους κριτές, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Το καρφί του ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι εκείνος ήταν ο πρώτος νικητής του Masterchef και ουσιαστικά το μέτρημα των ριάλιτι γίνεται μετά τη δική του νίκη είναι χαρακτηριστική.

Και όταν ο Κουτσόπουλος πριν από λίγες ημέρες μίλησε για τη νίκη του Πετρετζίκη, αυτό έγινε για… κλάσματα δευτερολέπτου, αφού αμέσως μετά η τριάδα άλλαξε αμέσως κουβέντα.

Κάποιες πληροφορίες λένε ότι το θέμα είναι λίγο πιο προσωπικό όσον αφορά τον Πάνο Ιωαννίδη. Και έχει ρίζες από πιο παλιά, με αφορμή μία γυναίκα που φλέρταραν και δύο.

Και υπήρχε έντονος ανταγωνισμός ανάμεσά τους. Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται, αλλά δεν έχει διαψευσθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι άλλωστε και ο μοναδικός από τους τρεις που έδειχνε εδώ και καιρό πιο απομακρυσμένος από τον Πετρετζίκη, σε σύγκριση με τον Κουτσόπουλο ας πούμε.

Η εκδίκηση

Βέβαια, όπως είναι γνωστό, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο. Και ο Άκης δεν αποκλείεται να φάει από το πιάτο της εκδίκησης, έπειτα από όσα ακούγονται για τα ριάλιτι της επόμενης σεζόν.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι τη νέα χρονιά ετοιμάζονται τουλάχιστον τρία ριάλιτι μαγειρικής από ανταγωνιστικά κανάλια του Star.

Μάλιστα, το ένα από αυτά τα ριάλιτι είναι τόσο φιλόδοξο που η παραγωγή έχει βάλει στόχο όχι μόνο να χτυπήσει αλλά και αν ξεπεράσει το Masterchef.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο ΣΚΑΪ, το Mega και ο ΑΝΤ1 έχουν στο πρόγραμμά τους ριάλιτι μαγειρικής για τη νέα σεζόν.

Οι πληροφορίες λένε ότι ένα από τα συγκεκριμένα κανάλια, αυτό που θέλει να ρίξει από την κορυφή το Masterchef, έχει ήδη προσεγγίσει τον Άκη Πετρετζίκη για να είναι σίγουρα ο ένας κριτής του.

Μάλιστα με χρυσή πρόταση στην οποία πολύ δύσκολα θα πει «όχι» ο σεφ. Και εκείνος θέλει να δείξει ότι μπορεί να κοντράρει τους πάλαι ποτέ φίλους του που του γύρισαν την πλάτη και δεν τον ήθελαν μαζί τους.

Αξίζει να σημειωθεί μία λεπτομέρεια που ακούγεται πάρα πολύ έντονα τελευταία στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Και αν ισχύει, είναι από τα γνωστά παιχνίδια της ζωής όπου πολλές φορές τα πράγματα που έχεις κάνει σου γυρίζουν μπούμερανγκ.

Υπάρχει λοιπόν μία έντονη φημολογία ότι το συγκεκριμένο κανάλι είχε βάλει στο μάτι και έναν από τους υπάρχοντες κριτές του Masterchef.

Και μάλιστα του έγινε κρούση με εξίσου σούπερ πρόταση. Μάλιστα, η παραγωγή επικοινώνησε με τον Πετρετζίκη, ο οποίος δεν ήθελε να ακούσει ούτε ως αστείο ότι υπήρχε έστω και μικρή πιθανότητα να είναι μαζί με κάποιον, ο οποίος πριν από λίγο καιρό του έριξε πόρτα και δεν τον ήθελε στην εκπομπή. Από τα περίεργα παιχνίδια της ζωής αλήθεια…

Πηγή: εφημερίδα Spirto


****ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Masterchef: Γι’ αυτό δεν πήγε ο Τζιοβάνι στον τελικό - Η φωτογραφία αποκάλυψη - Έκπληξη την Τετάρτη
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags