Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας – Τατιάνα Στεφανίδου: Απίθανος Κούγιας "live" στην Τατιάνα Στεφανίδου - Σηκώθηκε κι έφυγε από την εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-06-11 23:26:00

Απίθανος Κούγιας "live" στην Τατιάνα Στεφανίδου - Σηκώθηκε κι έφυγε από την εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίθανος Κούγιας "live" στην Τατιάνα Στεφανίδου - Σηκώθηκε κι έφυγε από την εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί εκνευρίστηκε ο γνωστός δικηγόρος κι έφυγε από την εκπομπή κλείνοντας το τηλέφωνο στη γνωστή παρουσιάστρια; Δείτε το βίντεο…

Αλέξης Κούγιας – Τατιάνα Στεφανίδου: Καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha, για να μιλήσει για τη δολοφονία στη Ζάκυνθο ήταν ο γνωστός δικηγόρος. Ο

Αλέξης Κούγιας είναι συνήγορος του μέλους της εφοπλιστικής οικογένειας που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Κορφιάτη συγκεκριμένα στη δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία το καλοκαίρι του 2020) και όπως ενημέρωσε θα ζητήσει την ανάκληση του εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια Ζακύνθου, γιατί όπως είπε, εκδόθηκε «λόγω παραπλανήσεως της ανακρίτριας από το Τμήμα Προστασίας Εγκλημάτων κατά της Ζωής της ΕΛ.ΑΣ.».

Ωστόσο, η Τατιάνα Στεφανίδου επέμενε στις ερωτήσεις της, ο γνωστός ποινικολόγος ήταν φανερό πως δυσανασχετούσε και τελικά έκλεισε… τρέχοντας το τηλέφωνο καθώς βιαζόταν για να πάει στο δικαστήριο. Δείτε τα δύο βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags