Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: Άγριος καυγάς Νίκου Χατζηνικολάου on camera με υπουργό - "Θα σας φοβηθώ; Το έχετε χάσει…" (Vid)
Life
| 2021-06-21 14:46:00

Άγριος καυγάς Νίκου Χατζηνικολάου on camera με υπουργό - "Θα σας φοβηθώ; Το έχετε χάσει…" (Vid)

Sportdog Team
Άγριος καυγάς Νίκου Χατζηνικολάου on camera με υπουργό - "Θα σας φοβηθώ; Το έχετε χάσει…" (Vid)

Έξαλλος ο γνωστός δημοσιογράφος τα... έχωσε άγρια στην εκπομπή του και χρησιμοποίησε απίστευτες εκφράσεις.

Νίκος Χατζηνικολάου: Ανεξαρτήτως της γνώμης που μπορεί να έχει κανείς, είναι αναμφισβήτητο ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ενδεχομένως η πιο χαρακτηριστική φυσιογνωμία των ελληνικών ΜΜΕ.

Ανάμεσα λοιπόν στις εκατοντάδες εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα του υπάρχουν και κάποιες (μειοψηφία είναι η αλήθεια) στις οποίες οι τόνοι ανέβηκαν.

Και ανάμεσα στους χιλιάδες καλεσμένους που έχει φιλοξενήσει σε πάνελ, υπάρχουν και κάποιοι με τους οποίους «αρπάχτηκε» (σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό).

Ένας από τους πιο... άγριους δημόσιους καυγάδες του λοιπόν, ήταν με τον Γιάννη Πανούση (πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη). Αφού πιάστηκε λοιπόν από την ατάκα «μην κάνουμε συνωμοσίες» και πούλησε λίγο νταηλίκι λέγοντας «με εμένα αυτά τα κόλπα όχι», επέκρινε ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ ότι του επιτίθεται!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο "χουνέρι" σε Πέτρο Φιλιππίδη-Τον... εξαφανίζουν από την τηλεόραση - Δύσκολα θα τον δούμε ξανά
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags