Facebook Pixel Ζέτα Μακρυπούλια - ΑΝΤ1: Μεγάλο... χουνέρι στη Ζέτα Μαρκυπούλια - "Χτύπημα" που δεν περίμενε - Έρχονται πολύ δύσκολα!
Life
| 2021-06-25 07:46:00

Μεγάλο... χουνέρι στη Ζέτα Μαρκυπούλια - "Χτύπημα" που δεν περίμενε - Έρχονται πολύ δύσκολα!

Sportdog Team
Μεγάλο... χουνέρι στη Ζέτα Μαρκυπούλια - "Χτύπημα" που δεν περίμενε - Έρχονται πολύ δύσκολα!

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν δεν είναι ευχάριστες για την γνωστή παρουσιάστρια. Μεγάλη αναστάτωση...
 

Ζέτα Μακρυπούλια - ΑΝΤ1: Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί αυτή την εποχή στον ΑΝΤ1, μιας και το τέλος της σεζόν, απ ΄ότι φαίνεται, φέρνει μαζί του και πολλές και σημαντικές ανακατατάξεις. Ανακατατάξεις που λαμβάνουν χώρα κυρίως πίσω από τις κάμερες και αφορούν στο στελεχιακό δυναμικό του καναλιού.

Το πιο έντονο φαινόμενο των τελευταίων ημερών, είναι οι πολλαπλές αποχωρήσεις από το κανάλι. Αποχωρήσεις ανθρώπων έμπειρων, εμπειρότατων, οι οποίοι βρέθηκαν και δούλεψαν πίσω από τις κάμερες των εκπομπών του ΑΝΤ1, επί σειρά ετών.

Πιο συγκεκριμένα, έμαθα πως οι αποχωρήσεις από την ομάδα της Ζέτας Μακρυπούλια και του “Ρουκ-Ζουκ” πέφτουν “βροχή” και φυσικά κι από το κανάλι, όπως ,ήδη, σου προανέφερα. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ,λοιπόν, οι συνεργάτες της Ζέτας που μοιραία δεν θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό της, είναι ο σκηνοθέτης Θάνος Γκομόζιας, ο παραγωγός Αντώνης Μάτσος, αλλά και ο project manager Γιάννης Μπίτσικας.

Μάλιστα, τα συγκεκριμένα πρόσωπα, δούλευαν και σε άλλα σημαντικά projerct του ΑΝΤ1, όπως ήταν το “Still Standing”, αλλά και το “Your Face Sounds Familiar”.

Κι επειδή οι αποχωρήσεις είναι πολλές και σημαντικές, οι Αντεννικοί ,ήδη, έχουν προχωρήσει σε πολλά ραντεβού, προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλοι αντικαταστάτες, έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα στο κανάλι και στο προγραμματισμό των γυρισμάτων, που έχει εδώ και καιρό σχεδιαστεί.

Πηγή: iwoman.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags