Facebook Pixel Ανατροπή στο Survivor - Αυτός το πρώτο φαβορί για νικητής - Έχουμε την δυάδα του τελικού!
Life
| 2021-06-27 11:05:00

Ανατροπή στο Survivor - Αυτός το πρώτο φαβορί για νικητής - Έχουμε την δυάδα του τελικού!

Sportdog Team
Ανατροπή στο Survivor - Αυτός το πρώτο φαβορί για νικητής - Έχουμε την δυάδα του τελικού!

To Survivor σπάει όλα τα κοντέρ τηλεθέασης τη φετινή σεζόν. Τα νούμερα που κάνει είναι φοβερά και όλοι μιλούν γι' αυτό. Από τις τηλεοπτικές εκπομπές, μέχρι στα... πηγαδάκια που κάνουμε στη δουλειά.

Survivor: Oι συζητήσεις γίνονται κυρίως για τις αποχωρήσεις της εβδομάδας, αλλά και για το ποιος μπορεί να είναι ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο νικητής του Survivor σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

Μετά τον Ντάφι, αποχώρησε και η Καρολίνα και σήμερα θα έχουμε νέα αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης! Ελένη, Κόρο ή Ασημακόπουλος θα πουν αντίο στον Άγιο Δομίνικο; 

Στις αποδόσεις τώρα, εδώ και κάποιες εβδομάδες, ο Σάκης Κατσούλης έχει... στρογγυλοκαθίσει στην 1η θέση των φαβορί για το Survivor και όχι άδικα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής κάνει... παππάδες και μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα, πήρε και τις τρεις ασυλίες! 

Έτσι στην κορυφή πλέον βρίσκουμε τον Σάκη Κατσούλη σε απόδοση 4.00! Από κοντά ακολουθεί ο Ηλίας Μπογδάνος σε απόδοση 4.50! 

Η πρώτη τριάδα κλείνει με τον Κόρο, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 5.00! Ακολουθεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο 7.00. Ίδια τιμή έχει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Η Ελένη Χαμπέρη είναι ξανά υποψήφια και οι στοιχηματικές πιστεύουν ότι δεν έχει πολύ μέλλον στο παιχνίδι και γι'αυτό τον λόγο πληρώνει 14.00! Η πρώτη, μπορεί να είναι δυνατή αγωνιστικά, αλλά το γεγονός ότι είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά προτεινόμενη, έχει κάνει τους traders να είναι... μαζεμένοι! 

ΠΗΓΗ: kingbet.net


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός... στον αέρα για το σεξ στο Survivor - Νέα υπονοούμενα Λιάγκα - "Αυτοί οι δύο…" (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags