Facebook Pixel ΑΕΚ: Θα γουστάρουν οι ΑΕΚτζήδες! Η "πρώτη" ταινία του Netflix έχει "σύνδεση" με την ομάδα τους
Life
| 2021-07-02 14:55:00

Θα γουστάρουν οι ΑΕΚτζήδες! Η "πρώτη" ταινία του Netflix έχει "σύνδεση" με την ομάδα τους

Sportdog Team
Θα γουστάρουν οι ΑΕΚτζήδες! Η "πρώτη" ταινία του Netflix έχει "σύνδεση" με την ομάδα τους

Η σειρά γυρίστηκε στην Αθήνα.

ΑΕΚ: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του Beckett, της πρώτης ταινίας του Netflix, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρτίνο με παραγωγή του Λούκα Γκουανταντίνο.

Πρόκειται για ταινία με έντονη δράση, πολιτικό παρασκήνιο και σκηνές που θα κόψουν την ανάσα στους θεατές, ενώ οι Έλληνες θα αναγνωρίσουμε σε αυτή πολλά γνωστά μέρη.

Η πλοκή εκτυλίσσεται στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ο πρωταγωνιστής έχει ως τελικό προορισμό την Αμερικανική Πρεσβεία

Η ταινία ακολουθεί τα βήματα του Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον ως Μπέκετ, ο οποίος δείχνει να έχει «μπλέξει» σε μία παράξενη ιστορία. Ενώ ταξιδεύει στην Ελλάδα για τις διακοπές του, ένα αναπάντεχο ατύχημα στέκεται η αφορμή για να ξεκινήσει ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό εις βάρους του. Ενώ τον καταδιώκει η αστυνομία, εκείνος προσπαθεί να διασχίσει την πόλη έχοντας ως τελικό προορισμό την Αμερικανική Πρεσβεία, όπου και θα απευθυνθεί για βοήθεια.

Ο ίδιος προσπαθεί να καταφύγει εκεί για βοήθεια, η ένταση συνεχώς κλιμακώνεται και καταλήγει να βρίσκεται στο κέντρο μίας πολύ βίαιης συνωμοσίας.

Στο πλευρό του βρίσκονται οι Αλίσια Βικάντερ, Βίκι Κρίεπς, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Πάνος Κορώνης ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και τέλος, η Δάφνη Αλεξάντερ. Συμμετέχει ακόμα, η Λένα Κιτσοπούλου. Πριν κυκλοφορήσει στο Netflix, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο στις 13 Αυγούστου.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι, ότι σε ένα καρέ της ταινίας υπάρχει «σύνδεση» με την ΑΕΚ. Ο πρωταγωνιστής φαίνεται να επιβαίνει σε λεωφορείο, όπου περνά από πλατεία, στην οποία φαίνονται τα τρία μαγικά γράμματα που αγαπούν περισσότερο από κάθε τι άλλο οι Ενωσίτες, μαζί με τα νούμερα 9-11, τα οποία συμβολίζουν τις θύρες εισόδου στη θρυλική Σκεπαστή εξέδρα του Νίκος Γκούμας.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags