Facebook Pixel Masterchef: Αποκάλυψη για τον πιο αγαπητό παίκτη του Masterchef - Έκπληξη τι ετοιμάζει - Θα τρελαθούν οι φανς
Life
| 2021-07-05 00:22:00

Αποκάλυψη για τον πιο αγαπητό παίκτη του Masterchef - Έκπληξη τι ετοιμάζει - Θα τρελαθούν οι φανς

Sportdog Team
Αποκάλυψη για τον πιο αγαπητό παίκτη του Masterchef - Έκπληξη τι ετοιμάζει - Θα τρελαθούν οι φανς

Στο ριάλιτι μαγειρικής δεν κέρδισε το βραβείο του νικητή, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις και την αγάπη του κόσμου. Ακόμα και έναν μήνα μετά το τέλος του παιχνιδιού, γίνεται χαμός μαζί του.
 

Masterchef: Μπορεί να μην ήταν ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο… κέρδισε πάρα πολλά από το παιχνίδι.

Ο Τζιοβάνι, το ταλέντο του οποίου στη μαγειρική αναγνωρίστηκε στο Masterchef τόσο από τους κριτές όσο και από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, δεν έφτασε μέχρι το τέλος, όμως κατάφερε να βγει από το παιχνπίδι κερδισμένος.


Ήδη σας μεταφέραμε πως στο εστιατόριό του στη Ρόδο γίνεται χαμός από κόσμο και μάλιστα έχει κρατήσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο, ενώ τώρα θα σας αποκαλύψουμε τι νέο ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.

Ο Τζιοβάνι λοιπόν, προφανώς μετά και από… απαίτηση του κόσμου, θα ανοίξει και δεύτερο εστιατόριο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Πετράλωνα, ώστε να μπορούν όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τα πιάτα του, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν 10 ώρες με το καράβι. Η υπόθεση μάλιστα είναι προχωρημένη, έχει βρει τον χώρο και σύντομα θα έχουμε και τις ανακοινώσεις.

Θυμίζουμε, ότι ο Τζιοβάνι έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τον κόσμο και δεν είναι τυχαίο πως άνοιξε λογαριασμό στο Instagram αφού βγήκε από το Masterchef και ήδη έχει σχεδόν 40.000 φίλους!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags