Facebook Pixel Survivor: Αυτή είναι η μεγάλη βόμβα του Ατζούν - Διαρροή για Survivor All Star - Έκλεισαν τα πρώτα δύο ονόματα
Life
| 2021-07-10 09:10:00

Αυτή είναι η μεγάλη βόμβα του Ατζούν - Διαρροή για Survivor All Star - Έκλεισαν τα πρώτα δύο ονόματα

Sportdog Team
Αυτή είναι η μεγάλη βόμβα του Ατζούν - Διαρροή για Survivor All Star - Έκλεισαν τα πρώτα δύο ονόματα

Παίκτρια από το φετινό παιχνίδι, που "κερδισε" τους τηλεθεαθεές έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη.
 

Survivor: Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να μας πέταξε την είδηση στο τέλος του τελικού ότι θα έχουμε κανονικά Survivor και την επόμενη σεζόν, φαίνεται όμως ότι όλοι όσοι ασχολούνται με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και έχουν λάβει μέρος μάλλον ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε.

Μια ερώτηση της εκπληκτικής παίκτριας Κάτια Ταραμπάνκο, που σάρωσε τις παραλίες και τους στίβους του Αγίου Δομίνικου όσο καιρό έμεινε μέσα στο ριάλιτι, έχει αναστατώσει τους πάντες.

Με μια ερώτηση-ανάρτηση στο Twitter η Κάτια ρωτάει τους θαυμαστές της αλλά και τους followers του Survivor Τι λένε για το all παίδες ?

Μια ανάρτηση παρόμοια, όχι με τέτοιο σταυροπόδι βέβαια, είχε κάνει και προ ημερών ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ο οποίος και εκείνος θα ήθελε να επιστρέψει στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου!

Ήδη κυκλοφορούν φήμες ότι ο Ατζούν σκέφτεται ακόμα και ένα είδος All Star στο οποίο οι καλύτεροι παίκτες που πέρασαν απο το ριάλιτι θα φτιάξουν μια ομάδα και απέναντι τους θα βρουν μερικούς απο τους καλύτερους Μαχητές που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει η παραγωγή!

Φυσικά η Κάτια ευελπιστούμε να είναι στους All Star...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τέλος το "ειδύλλιο" Μαριαλένας – Σάκη μετά τον τελικό του ριάλιτι - Αποκάλυψη! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

https://www.tvfreaks.gr/

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags