Facebook Pixel Sportdog.gr | Άνω-κάτω η ελληνική τηλεοραση - Χαμός με Μουτσινά και Μακρυπούλια - Απόφαση για το... Ρουκ Ζουκ
Life
| 2021-08-01 10:28:00

Άνω-κάτω η ελληνική τηλεοραση - Χαμός με Μουτσινά και Μακρυπούλια - Απόφαση για το... Ρουκ Ζουκ

Sportdog Team
Άνω-κάτω η ελληνική τηλεοραση - Χαμός με Μουτσινά και Μακρυπούλια - Απόφαση για το... Ρουκ Ζουκ

Οι πρώτες μεγάλες αλλαγές για τη νέα σεζόν. Τι συμβαίνει μεταξύ των δύο παρουσιαστών; Έρχονται αποφάσεις που θα συζητηθούν...

Ο Νίκος Μουτσινάς «αποφεύγει» τη Ζέτα Μακρυπούλια ή μας φαίνεται; Μπορεί ο παρουσιαστής να έριξε αυλαία με το «Καλό μεσημεράκι» και να ευχήθηκε «καλό καλοκαιράκι» μέχρι να επανέλθει τη νέα σεζόν, όμως αναμένονται αρκετές αλλαγές στην εκπομπή του.

Αρχικά, αξίζει να επισημάνουμε ότι φέτος ο Μουτσινάς είχε μια πολύ καλή σεζόν με το «Καλό μεσημεράκι» στον Σκάι, χτυπώντας πρωτιές στη ζώνη του. Παρ’ όλα αυτά, υπήρχαν στιγμές που δυσκολεύτηκε, αφού είχε έναν δύσκολο αντίπαλο, το «Rouk Zouk», με τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1, αφού κι εκείνη η εκπομπή απευθύνεται ως επί το πλείστον στο δυναμικό κοινό. Γι’ αυτό, παρότι είναι κολλητοί και τη λατρεύει, θέλει να την αποφύγει τηλεοπτικά για να σωθούν και οι δύο από τον… μεταξύ τους ανταγωνισμό!

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει έντονο το σενάριο ο Νίκος Μουτσινάς να μετακινηθεί από τη νέα σεζόν κατά μία ώρα.

Συγκεκριμένα, αντί να ξεκινάει στις 15.00, θα ξεκινάει στις 16.00 και θα τελειώνει στις 18.00. Δεδομένου όμως ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι να «μετακομίσει» ο Μουτσινάς στις 16.00, θα εξακολουθεί να λέγεται η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» ή θα λέγεται «Καλό απογευματάκι»; Ιδωμεν!

Επίσης, η ζώνη 16.00-18.00 είναι αρκετά διαφορετική, αφού, εάν όντως μετακινηθεί ο Μουτσινάς σε αυτήν, δεν θα έχει πολλούς δυνατούς αντιπάλους. Για παράδειγμα, δεν θα συμπίπτει με την Ελένη Μενεγάκη, παρά μόνο για λίγο, ούτε και με το «Rouk Zouk».

Πηγή: espressonews.gr


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο σκηνικό στο Ρουκ Ζουκ - Είπε... κατά λάθος για το πέος - "Γονάτισε" η Ζέτα Μακρυπούλια (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags