Facebook Pixel Survivor - Survivor All Star: Ο λόγος που ο Ντάνος είναι έξαλλος με τον Ατζούν - Ο Τούρκος τα... δίνει όλα για να τον πάει ξανά Survivor
Life
| 2021-07-15 11:10:00

Ο λόγος που ο Ντάνος είναι έξαλλος με Ατζούν - Ο Τούρκος τον "χρυσώνει" για Survivor, αλλά...

Sportdog Team
Ο λόγος που ο Ντάνος είναι έξαλλος με Ατζούν - Ο Τούρκος τον "χρυσώνει" για Survivor, αλλά...

Θέλει πάρα πολύ να τον πείσει να ξαναμπεί στο ριάλιτι της επόμενης σεζόν, όμως αυτή τη στιγμή οι διαφορές που τους χωρίζουν είναι μεγάλες και δεν είναι μόνο οικονομικές.
 

Survivor - Survivor All Star: Και μπορεί το Survivor να τελείωσε πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο οι συνεργάτες του Acun ILicali και ο ίδιος ετοιμάζονται για το επόμενο project.

Ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται να κάνει την All Star εκδοχή στις αρχές του 2022 στον Άγιο Δομίνικο και όπως ακούγεται αναμένεται ένα καλύτερο κάστινγκ στα πρόσωπα, αλλαγές και πολλές εκπλήξεις στο παιχνίδι. Σε περίπτωση που γίνει το "Survivor 5- All Star edition", με τους πιο δημοφιλείς παίκτες να επιστρέφουν... στον τόπο του εγκλήματος, η παραγωγή πιστεύει ότι η τηλεθέαση θα φτάσει στα ύψη.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, ο Ατζούν θα ήθελε να κλείσει τους Βασάλο, Μπόγδανο και κυρίως τον Ντάνο, όμως η αποστολή του δεν είναι εύκολη.

Ντάνος δεν ψήνεται ιδιαίτερα να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο. Ούτε και οι σχέσεις του με τον Τούρκο είναι και οι καλύτερες. Ήθελε να είναι εκείνος ο πρώτος παρουσιαστής μετά το όχι του Τανιμανίδη. Και στράβωσε όταν έδωσε ο Ατζούν το χρίσμα στον Λιανό!
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτος Ατζούν - ΕΠΙΚΗ απαγόρευση σε Σάκη και Μαριαλένα μετά το Survivor - Αντιδράσεις (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags