Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σούπερ ποσό για τους Πράσινους τα 7 εκατ. ευρώ.
Life
| 2021-07-14 08:23:00

Επιβεβαίωση sportdog: "Mπαμ" Αλαφούζου στον ΠΑΟ! Ματσωμένος "συμπαίκτης" - 7+ εκατ. στην ΠΑΕ

Sportdog Team
Επιβεβαίωση sportdog: "Mπαμ" Αλαφούζου στον ΠΑΟ! Ματσωμένος "συμπαίκτης" - 7+ εκατ. στην ΠΑΕ

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε το Τριφύλλι κατάφερε να πετύχει μια σούπερ συμφωνία με την Cosmote για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 7+ εκατ. ευρώ!

Παναθηναϊκός: Σούπερ ποσό για τους Πράσινους τα 7 εκατ. ευρώ.

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε το Τριφύλλι κατάφερε να πετύχει μια σούπερ συμφωνία με την Cosmote για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 7 εκατ. ευρώ!

"Έκλεισε ΠΑΟ η Cosmote - Με πάνω από 7 εκατ. ευρώ στους Πράσινους (και στην Ένωση) αλλάζει το τοπίο - Ποιες άλλες (6+1) ΠΑΕ είναι κοντά - Αγκαλιάζει την ΑΕΚ, μιλάει με τον ΠΑΟΚ", αναφέρει πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Live Sport.

Προφανώς έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το πώς θα διαμορφωθεί το αθλητικό τηλεοπτικό τοπίο την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός βρήκε έναν ισχυρό... συμπαίκτη στο ταμείο του, καθώς τα 7+ εκατ. ευρώ είναι πολύ καλό ποσό στις εποχές που διανύουμε...

Για την ιστορία, να πούμε ότι το συγκεκριμένο θέμα, για τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Cosmote, το μάθατε για πρώτη φορά από την εκπομπή του sportdog.gr στον Alpha 9.89, το περασμένο Σάββατο, και το διαβάσατε στο θέμα με τίτλο Έκλεισε τεράστιο deal ο Αλαφούζος - "Διαφωνούν" ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - "Πλακώθηκαν" Μαρτίνς-Σεμέδο;

Μεταξύ άλλν αναφέραμε ότι: "Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει συμφωνήσει με την Cosmote TV για τηλεοπτικό συμβόλαιο και μάλιστα με τους όρους που ήθελε ο Παναθηναϊκός. Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού κάλεσε και τις υπόλοιπες ομάδες να τον ακολουθήσουν και να αποκτήσουν τηλεοπτική στέγη στo ίδιο κανάλι, με εξαίρεση τους Άρη, Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα, που έχουν συμβόλαιο σε ισχύ με τη Nova.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα φαίνεται πολύ πιθανό οι Big-4 να διασπαστούν αναφορικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Εκτός του Παναθηναϊκού, κοντά στην Cosmote βρίσκεται και η ΑΕΚ, ενώ ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ μάλλον οδεύουν προς Nova".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags