Facebook Pixel Superleague: Έκλεισε τεράστιο deal ο Αλαφούζος - "Διαφωνούν" ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - "Πλακώθηκαν" Μαρτίνς-Σεμέδο;
| 2021-07-10 23:00:00

Έκλεισε τεράστιο deal ο Αλαφούζος - "Διαφωνούν" ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - "Πλακώθηκαν" Μαρτίνς-Σεμέδο;

Του Αδέσποτου
Έκλεισε τεράστιο deal ο Αλαφούζος - "Διαφωνούν" ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - "Πλακώθηκαν" Μαρτίνς-Σεμέδο;

Αποκάλυψη για τα τηλεοπτικά και τη σχέση των Πορτογάλων στο Λιμάνι. Πού θα βλέπουμε την επόμενη σεζόν τις ομάδες του Big-4, πώς αλλάζει το τοπίο και ποιοι αποχωρούν από τη NOVA. Σούπερ παρασκήνια από την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Superleague: Απολαυστικοί και γεμάτοι ειδήσεις ήταν για ένα ακόμα Σάββατο οι «Αδέσποτοι» στον Alpha 98,9, μία εκπομπή, η οποία έχει σήμα κατατεθέν, αφού είναι powered by Sportdog.

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος ενημέρωσαν, διασκέδασαν, μα πάνω απ' όλα ψυχαγώγησαν το κοινό. Διαβάστε όμως και κάποιες από τις πολλές ειδήσεις που… έδωσαν στον αέρα!

**Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει συμφωνήσει με την Cosmote TV για τηλεοπτικό συμβόλαιο και μάλιστα με τους όρους που ήθελε ο Παναθηναϊκός. Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού κάλεσε και τις υπόλοιπες ομάδες να τον ακολουθήσουν και να αποκτήσουν τηλεοπτική στέγη στo ίδιο κανάλι, με εξαίρεση τους Άρη, Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα, που έχουν συμβόλαιο σε ισχύ με τη Nova.

**Με βάση τα τωρινά δεδομένα φαίνεται πολύ πιθανό οι Big-4 να διασπαστούν αναφορικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Εκτός του Παναθηναϊκού, κοντά στην Cosmote βρίσκεται και η ΑΕΚ, ενώ ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ μάλλον οδεύουν προς Nova.

** Ένα ταλαντούχο παιδί όπως ο Μάριος Τζαβίδας προτίμησε να πάρει μεταγραφή στον Ατρόμητο από το να δοκιμάσει την τύχη του στον Παναθηναϊκό. Το περιβάλλον στον Τριφύλλι είναι πολύ ασταθές, οι Έλληνες παίκτες που μένουν στον Παναθηναϊκό δεν εξελίσσονται και κάπως έτσι χάνονται σωρηδόν τα ταλέντα που βγάζουν οι Πράσινοι. Πού είναι ο Βαγιαννίδης, ο Σερπέζης, ο Σέχου, ο Αθανασακόπουλο, ο Μπουζούκης και οι υπόλοιποι; Μόνο ο Ζαγαρίτης στάθηκε τυχερός και  αναδείχθηκε μέσω του Παναθηναϊκού.

** Παρά τα όσα γράφονται δεξιά και αριστερά, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει άριστη σχέση με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Άλλωστε ήταν αυτός που εγγυήθηκε για εκείνον όταν ο Ολυμπιακός τον απέκτησε παρά του παρελθόντος του, ενώ τον έχει στηρίξει έμπρακτα σε κάθε δύσκολη στιγμή του όσο φορά αγωνίζεται στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη απόφαση Κλοπ για Τσιμίκα - Έκπληξη με την επόμενη ομάδα του - "Ανατροπή" με top σύλλογο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags