Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας: Πρώτη απόφαση Κλοπ για Τσιμίκα - Έκπληξη με την επόμενη ομάδα του - "Ανατροπή" με top σύλλογο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-07-10 21:36:00

Πρώτη απόφαση Κλοπ για Τσιμίκα - Έκπληξη με την επόμενη ομάδα του - "Ανατροπή" με top σύλλογο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πρώτη απόφαση Κλοπ για Τσιμίκα - Έκπληξη με την επόμενη ομάδα του - "Ανατροπή" με top σύλλογο!

Χαμός με τον Έλληνα άσο και νέο... μπάσιμο για την απόκτησή του. Τι σκέφτονται να κάνουν στη Λίβερπουλ, οι συναντήσεις με τους ατζέντηδες και το "φλερτ" από κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο. Ποιες είναι οι ομάδες που παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και τι περιμένουν.

Κώστας Τσιμίκας: Το όνομα του Κώστα Τσιμίκα έχει εμπλακεί σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια, μετά από την πρώτη του σεζόν στη Λίβερπουλ, την οποία ολοκλήρωσε με λιγοστό χρόνο συμμετοχής. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πήρε ελάχιστες ευκαιρίες από τον Γιούργκεν Κλοπ και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έπαιξε για μόλις 7 αγωνιστικά λεπτά σε αναμέτρηση της Premier League.

Το τελευταία διάστημα ο Τσιμίκας φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη πέραση στην Ιταλία, καθώς φιγουράρει στα ρεπορτάζ τόσο της Νάπολι όσο και της Ίντερ.

Το "φλερτ" με τη Νάπολι δεν είναι κάτι καινούργιο, μιας και οι Παρτενοπέι επιθυμούσαν την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, υπόθεση που τελικά δεν προχώρησε. Ο Τζενάρο Γκατούζο έφυγε από την ομάδα του ιταλικού Νότου, αλλά το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον "Τσίμι" έμεινε ζωντανό. Σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι Ναπολιτάνοι θέλουν να πάρουν τον Έλληνα μπακ με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ.

Πλάγιο μπακ ψάχνει και η Ίντερ, η οποία έχει μείνει μόνο με τον Ματέο Νταρμιάν στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Τσιμίκα να γράφεται ως ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Σιμόνε Ινζάγκι για την ομάδα του Μιλάνου. Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού βολιδοσκοπείται, μαζί με τον Άλεξ Τέλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τους ανθρώπους της Ίντερ.  

Φυσικά, ο Τσιμίκας έχει γίνει αντικείμενο ρεπορτάζ και στην Αγγλία, με πρόσφατο δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι η Λίβερπουλ ζήτησε από τους ατζέντηδες του παίκτη να βρουν προτάσεις ώστε ο "Τσίμι" να παραχωρηθεί δανεικός είτε να πωληθεί και μάλιστα έβαζαν στο κόλπο και τη Σέλτικ.

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα ρεπορτάζ που επισημαίνουν ότι ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει ξεγράψει τον Έλληνα παίκτη και θέλει να του δώσει μια ευκαιρία προτού συναινέσει σε αποχώρησή του. Το συμπέρασμα είναι πως πολλά θα κριθούν για το μέλλον του Τσιμίκα στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Λίβερπουλ, όπου καλείται να πείσει τον Κλοπ ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο μεταγραφές μετά τον Βάτσλικ - "Σκάει" 4.5 εκατ. ο Μαρινάκης - "Μάχη" με κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags