Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δύο μεταγραφές μετά τον Βάτσλικ - "Σκάει" 4.5 εκατ. ο Μαρινάκης - "Μάχη" με κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα
| 2021-07-10 17:10:00

Δύο μεταγραφές μετά τον Βάτσλικ - "Σκάει" 4.5 εκατ. ο Μαρινάκης - "Μάχη" με κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα

του Παναγιώτη Νικολάου
Δύο μεταγραφές μετά τον Βάτσλικ - "Σκάει" 4.5 εκατ. ο Μαρινάκης - "Μάχη" με κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα

Οι επόμενοι δύο στόχοι των Πειραιωτών και η απαίτηση Πέδρο Μαρτίνς. Ποιους παίκτες ζήτησε ο Πορτογάλος κόουτς και πόσο μπορεί να κοστίσει η απόκτησή τους. Είναι δύσκολες περιπτώσεις, ενώ σε μία εξ αυτών οι πρωταθλητές έχουν να ανταγωνιστούν και σύλλογο με τεράστιο πορτοφόλι.

Μετά την επιστροφή του από την Αυστρία, ο Ολυμπιακός φουλάρει για μεταγραφές. Ήδη έγινε η αρχή, με τον Τόμας Βάτσλικ να προβάρει τα ερυθρόλευκα, και τον Τσέχο γκολκίπερ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην αναζήτηση αριστερού μπακ αλλά και δύο παικτών για τα εξτρέμ, ζητήματα που έχουν τραβήξει ήδη αρκετό καιρό μέχρι οι Πειραιώτες να καταλήξουν σε όσο το δυνατόν καλύτερες λύσεις.

Ο αριστερός μπακ Χοακίν Πικέρες είναι ο πρώτος στόχος του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που "κουμπώνει" ιδανικά στα "θέλω" του Πορτογάλου τεχνικού. Σύμμαχος του Ολυμπιακού στην υπόθεση είναι το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Ουρουγουανού ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2022, συνεπώς η Πενιαρόλ θα πρέπει είτε να τον ανανεώσει είτε να τον πουλήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις για να κλείσει ο 22χρονος αμυντικός, η αξία του οποίου αποτιμάται στα 1-2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σαφώς πιο δύσκολη είναι η περίπτωση ενός εκ των μεγάλων στόχων για τα εξτρέμ. Ο λόγος για τον Ρόνι Λόπες, που είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, όμως τα δεδομένα στην υπόθεσή του δεν ευνοούν τους Πειραιώτες. Η Σεβίλλη "ψάχνεται" για να παραχωρήσει τον 25χρονο άσο, αλλά δεν θέλει να τον δώσει ως δανεικό πληρώνοντας ένα μέρος του συμβολαίου του.

Οι Σεβιγιάνοι θα προτιμούσαν είτε να πουλήσουν τον Λόπες είτε να τον παραχωρήσουν με δανεισμό αλλά χωρίς να εξακολουθήσουν να τον πληρώνουν. Κάπου εδώ τα πράγματα ζορίζουν, αφού ο Πορτογάλος εξτρέμ αμείβεται με 2.700.000 ετησίως, ενώ στο κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει δυναμικά και η Μπενφίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο φετινός Τσιμίκας του Ολυμπιακού - Ντου" Γάλλων, "ταβάνι" 14 εκατ. για Νις - Η... βοήθεια σε Ρέτσο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags