Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο… φετινός Τσιμίκας του Ολυμπιακού - Ντου" Γάλλων, "ταβάνι" τα 14 εκατ. από Νις - Το… κόλπο με Ρέτσο!
| 2021-07-10 11:10:00

Ο φετινός Τσιμίκας του Ολυμπιακού - Ντου" Γάλλων, "ταβάνι" 14 εκατ. για Νις - Η... βοήθεια σε Ρέτσο

Οι Μιχείες
Ο φετινός Τσιμίκας του Ολυμπιακού - Ντου" Γάλλων, "ταβάνι" 14 εκατ. για Νις - Η... βοήθεια σε Ρέτσο

Ο επόμενος μετά τον Σα, οι κορυφαίοι ατζεντηδες και η Ελληνίδα σύζυγος. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον Καμαρά, τα χρήματα που θέλουν στο Λιμάνι, οι ομάδες που πραγματικά ενδιαφέρονται και μπορούν να πληρώσουν από Γαλλία και τι συνέβη με Τσιμίκα και Ρέτσο τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Ολυμπιακός: Eν αρχή ην η Πρέμιερ Λιγκ. Κακά τα ψέμματα, μόνο ομάδες από το αγγλικό πρωτάθλημα θα μπορούσαν να σκάσουν 17 και plus εκατομμύρια για την αγορά του Μαντί Καμαρά. Όπως... ιδανικά θα ήθελε/πλανάρει, εδώ κι ένα χρόνο, ο Ολυμπιακός. Για την συγκεκριμένη αγορά έχουν ενεργοποιηθεί ως μεσάζοντες  κορυφαίοι ατζεντηδες, απο τον Μέντες μέχρι τον Μανάσε!

Στην συνέχεια προέκυψε η Ιταλία. Βασικά με την Νάπολι, που παραδοσιακά απο πέρσι "φλερτάρει δυνατά" (αν πιστέψουμε τα ΜΜΕ, ιταλικά και ελληνικά) με "ερυθρόλευκους" παίκτες. Ο ...φετινός Τσιμίκας είναι ο Καμαρά, για τον οποίο παρεμπιπτόντως Μίλαν και Ιντερ, επίσης τον έχουν στην λίστα τους. Στην Ιταλία άλλωστε τόσο ο Ολυμπιακός με τον Μίνο Ραϊόλα, όσο και η πλευρά του Ισά (ατζέντης με... ημερομηνία λήξης του Αφρικανού μέσου) με τον Φρεντερίκο Παστορέλο, τον "δουλεύουν" μεθοδικά!

Και εσχάτως, με  βάση γαλλικά δημοσιεύματα που δεν αποτελούν πάντως...φίδια, προέκυψε και μπάσιμο απο δυο "Σαμπιονάτες" ομάδες, δηλαδή Μαρσέιγ και Νις. Χωρίς να αποκλείω προσεχώς να εμφανιστούν ακόμη μία ή και δύο.

Στην Γαλλία, λοιπόν, προσπαθεί να κάνει... δουλίτσα ο Πιέρ Ισά. Και για να δείξει στους Καμαρά - Ολυμπιακό πως παραμένει ενεργός αλλά και γιατί διαθέτει δυνατές άκρες. Το ερώτημα βέβαια είναι κατά πόσο οι γαλλικές ομάδες - που απο πέρσι μετράνε μεγάλη ζημιά λόγω του "κανονιού" που έφαγαν στα τηλεοπτικά με την "πτώχευση" της εταιρίας που τους τα έσκαγε κανονικά - θα μπορούσαν να φτάσουν σε προσφορές άνω των 12.000.000 ευρώ, στους "ερυθρόλευκους", για τον Μαντί Καμαρά. Χλωμό το κοβω!

Η Μαρσέιγ που έδωσε 25.000.000 για να πάρει τον Βραζιλιάνο μέσο Γκέρσον στις αρχές του μηνα, θα μπορούσε να συζητήσει για τον Καμαρά στην βάση όμως, του δανεισμού με ένα ποσό μεταξύ1 και 1.500.000 και της υποχρεωτικής οψιόν αγοράς του το καλοκάιρι του 2022 με άλλα 10 ή 11.000.000 ευρώ"ταβάνι". Ντιλ που ο Ολυμπιακός δεν θα δεχόταν...

Η Νις, απο την άλλη, στην οποία πήγε προπονητής ο Πρωταθληματικός (με την Λίλ) και υποψήφιος ένα καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, Κριστόφ Γκαλτιέ, είναι όντως μια ομάδα που "τσεκάρει" θέλει τον Καμαρα και μπορεί να φτάσει σε προσφορά με 8ψηφίο ποσό και ενδεχομένως υψηλότερη απο της Μαρσέιγ. Τα τελευταία χρόνια οι ακριβότερες μεταγραφές της Νις είνα ο Ντόλμπεργκ των 20,5 εκατ. απο την Αγιαξ, ο Μορίς των 13,5 και ο Ν' Σοκί των 11,5 εκατ. ευρώ.

Στην Γαλλία , λοιπόν, εκτιμούν πως η Νις για τον Καμαρά θα μπορούσε να φτάσει (ταβανάτα) στα λεφτά που πήρε πέρσι ο Ολυμπιακός απο την Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα. Δηλαδή μεταξύ 13 με 14.000.000 ευρώ. Κι αυτό θα θεωρηθεί υπερβατικό ποσό για την Νις, παρότι διαθέτει ιδιοκτήτη πάρα πολύ δυνατό οικονομικά. Και θα χρειαστεί... συνδυαστική δουλειά, απο το ελληνογαλλικό κανάλι!

Μια μικρή λεπτομέρεια, που έχει την δική της αξία: ποδοσφαιρικός διευθυντής, το κουμάντο στην Νις, το κάνει ο Φουρνιέ. Με σύζυγο (πρώην πλέον ή νυν, θα σας γελάσω) Ελληνίδα, με την οποία απέκτησαν και παιδί και για αυτό άλλωστε κάνει συχνά ταξίδια στην χώρα μας ενώ ξέρει και... κόσμο (και κοσμάκη) στα μέρη μας. Ο Φουρνιέ την περασμένη σεζόν είχε ασχοληθεί και με Τσιμίκα και με Γιαννούλη...

ΥΓ. Τόσο παλαιότερα με τον Ρέτσο, όσο και πέρσι με τον Τσιμίκα, γαλλικές ομάδες είχαν κάνει προτάσεις και καλές προσφορές στον Ολυμπιακό, χωρίς όμως, αποτέλεσμα. Βοήθησαν πάντως , με τον τρόπο τους, εκείνες οι προσφορές και οι δυο παίκτες να φύγουν/πουληθούν με υψηλότερα ποσά απο τον Ολυμπιακό, σε Γερμανία κι Αγγλία!! Σημειολογικά το αναφέρω, γιατί και στα μεταγραφικά έχουμε δει πολλές φορές την ιστορία να επαναλαμβανεται... 
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή ρεκόρ ο Ολυμπιακός - "Σβήνει" Ρομπέρτο, τα… διπλά από ΑΕΚ - Μόνο με Μαρινάκη ο Μέντες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags