Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 - Έξαλλος ο δημοσιογράφος - Τα... πήρε λόγω Λιάγκα και Σκορδά
Life
| 2021-07-24 00:06:00

Χαμός με Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 - Έξαλλος ο δημοσιογράφος - Τα... πήρε λόγω Λιάγκα και Σκορδά

Sportdog Team
Χαμός με Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 - Έξαλλος ο δημοσιογράφος - Τα... πήρε λόγω Λιάγκα και Σκορδά

Ο γνωστός παρουσιαστής της πρωινής εκπομπήε του καναλιού, ήταν κάθετα αντίθετος με τις σκέψεις για αλλαγές στο Καλημέρα Ελλάδα

Μια σκέψη που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων του ΑΝΤ1 αναφορικά με τη διάρκεια της δημοφιλούς εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» προκάλεσε τριγμούς στη πλευρά του Γιώργου Παπαδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com στο γνωστό δημοσιογράφο μεταφέρθηκαν πριν λίγες μέρες κάποιες σκέψεις που γίνονται στα υψηλά κλιμάκια του ΑΝΤ1 γύρω από την εκπομπή του κι έχουν να κάνουν με τη μείωση κατά μία ώρα της διάρκειας της. Κι αυτό γιατί εξετάζεται – λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού της πρωινής ζώνης από τη νέα σεζόν – το «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά να βγαίνει στον αέρα μια ώρα νωρίτερα, στις 9 το πρωί.

Ο Γιώργος Παπαδάκης στο άκουσμα και μόνο της πληροφορίας αυτής έγινε έξαλλος και έσπευσε μάλιστα να ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ότι τον βρίσκει αντίθετο κάθε σκέψη που έχει στόχο τη μείωση της χρονικής διάρκειας της εκπομπής του Καλημέρα Ελλάδα. Παράλληλα ο Γιώργος Παπαδάκης έδειξε ενοχλημένος για τις διαρροές που κυκλοφορούν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε καμία περίπτωση πάντως οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 δεν θα ήθελαν να έρθουν σε ρήξη – στη παρούσα φάση – με το γνωστό δημοσιογράφο στον οποίο επενδύουν πολλά και για τη φετινή σεζόν.

Πηγή: youfly.com

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Νέα διαζύγιο-βόμβα στην ελληνική showbiz μετά τους Ντέμη και Βανδή - Έφυγε ήδη από το σπίτι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags