Facebook Pixel Σπύρος Παπαδόπουλος - ΣΚΑΪ: Μεγάλο "χουνέρι" από τον ΣΚΑΪ στον Σπύρο Παπαδόπουλο - Έτσι... εξαφανίζει το "Στην Υγεία μας"!
Life
| 2021-07-23 07:30:00

Μεγάλο "χουνέρι" από τον ΣΚΑΪ στον Σπύρο Παπαδόπουλο - Έτσι... εξαφανίζει το "Στην Υγεία μας"!

Sportdog Team
Μεγάλο "χουνέρι" από τον ΣΚΑΪ στον Σπύρο Παπαδόπουλο - Έτσι... εξαφανίζει το "Στην Υγεία μας"!

Το πλάνο του καναλιού για την επόμενη σεζόν και η σιγουριά πως η εκπομπή θα καλύψει το κενό στο πρόγραμμα του Σαββάτου, θα κάνει μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης.

Σπύρος Παπαδόπουλος - ΣΚΑΪ: Δεν πάνε πολλοί μήνες από τότε που γνωστοποιήθηκε τo τέλος της εκπομπής «Στην Υγειά Μας ρε Παιδιά». Ο ΣΚΑΙ, μάλιστα, έχει βρει ήδη το πρόγραμμα που θα πάρει τη θέση του Σπύρου Παπαδόπουλου το Σαββατοκύριακο.

”Πέρασαν 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε – και πού δεν μας πήγε! – ήρθε η ώρα να… δέσει!” Με αυτό το μήνυμα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ο Σπύρος Παπαδόπουλος τον περασμένο Μάιο, γράφοντας το φινάλε στην ιστορική εκπομπή.

The Voice: Παίρνει τη θέση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Το κανάλι του ΣΚΑΙ έχοντας ένα σημαντικό κενό να καλύψει, αποφάσισε να λειτουργήσει εκ των έσω. Αυτό σημαίνει ότι τη θέση της εκπομπής Στην Υγειά Μας θα πάρει ένα άλλο πρόγραμμα του καναλιού και συγκεκριμένα το The Voice. To τελευταίο θα μετακινηθεί από τις καθημερινές στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και θα προβάλλεται στις 21:00.

Εξάλλου την prime time ζώνη στις καθημερινές θα καταλαμβάνει πλέον ο διαγωνισμός μαγειρικής με τίτλο Top Chef. Αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά project του ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν, στο οποίο έχουν επενδυθεί πολύ υψηλές προσδοκίες. Λίγο αργότερα (23:00) θα αρχίζει το Big Brother, το οποίο θα ολοκληρώνεται στη 01:00.

Αυτό θα ισχύει ακόμα και για τα live της Παρασκευής, όπου θέλουν να αποφευχθεί η πολύ μεγάλη διάρκεια. Θυμίζουμε ότι στο The Voice θα παραμείνει ο Γιώργος Λιανός ως παρουσιαστής, αν και ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στους coaches. Μέσα σε όλα ο ΣΚΑΙ θα πρέπει να βρει χώρο και για τη νέα δραματική του σειρά με τίτλο Πάθος.

Πηγή: youfly.com

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 - Έξαλλος ο δημοσιογράφος - Τα... πήρε λόγω Λιάγκα και Σκορδά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags