Facebook Pixel Survivor spoiler - Survivor: Survivor: Ποια κορυφαία ονόματα "κλείδωσαν" - Ο όρος Ντάνου σε Ατζούν: "Μόνο αν μπει αυτός έρχομαι"!
Life
| 2021-07-24 18:11:00

Survivor: Ποια κορυφαία ονόματα "κλείδωσαν" - Ο όρος Ντάνου σε Ατζούν: "Μόνο αν μπει αυτός έρχομαι"!

Sportdog Team
Survivor: Ποια κορυφαία ονόματα "κλείδωσαν" - Ο όρος Ντάνου σε Ατζούν: "Μόνο αν μπει αυτός έρχομαι"!

Ο Τούρκος έκανε ήδη πρόταση σε τρεις παίκτες από το φετινό ριάλιτι επιβίωσης, ενώ έχει... κυκλώσει τα ονόματα διασήμων που θα εκτοξεύσουν την τηλεθέαση. Με ποιος έχει ήδη κάνει επαφές;

Survivor spoiler - Survivor: Μπορεί το Survivor να ολοκληρώθηκε, όμως η ενημέρωση δεν σταματάει. Συνεχίζεται μιας και μπαίνουμε σε ρυθμούς Survivor 5. Εκεί που θα δούμε παίκτες, οι οποίοι θα εκτοξεύσουν την θερμοκρασία. Για αρχή ένας που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο παίκτης από το πρώτο reality είναι έτοιμος να ξανά εισβάλει. Φυσικά δεν θα είναι ο μόνος.

Μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο να ξεκινάει δικιά της εκπομπή, όμως γίνονται ύστατες προσπάθειες ώστε να ξανά μπει και εκείνη. Αν τα ονόματα αυτά έφεραν ενθουσιασμό περιμένετε και το καλύτερο. Ο Τούρκος έχει στόχο να φτάσει την τηλεθέαση στα ύψη. Μιλάει με την Μαριαλένα για να επιστρέψει και εκείνη στο επόμενο Survivor. Από κει και πέρα ο Ηλίας Μπόγδανος είναι κοντά σε συμφωνία, ενώ ο Ατζούν προσπαθεί να μαλακώσει λίγο το κλίμα με Τζέιμς και Νίκο μήπως τους πείσει να μπουν, αλλά με άλλους όρους φυσικά. Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.

Θέλει όσοι μπουν να είναι παίκτες οι οποίοι θα μπορούν να έχουν ρεύμα στο κόσμο και όχι να είναι άτομα τα οποία θα περνάνε απαρατήρητα. Φυσικά γυρνάμε και πάλι στην εκδοχή Διάσημοι – Μαχητές.

Τι, νομίζετε ότι τα ονόματα τελείωσαν; Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Ένα όνομα που έχει κυκλωθεί και υπάρχουν ήδη συζητήσεις είναι του Λουκά Βύντρα. Κατερίνα Δαλάκα και Ντάνος είναι παίκτες που θέλει να μπουν, όμως δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο. Η Δαλάκα μάλιστα πρότεινε μία γνωστή της η οποία επίσης είναι αθλήτρια. Την Δήμητρα Γναφάκη. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την άλλη μόνο με Κατσούλη θα ξανά μπει. Ο λόγος; Για να γίνει η κόντρα του αιώνα. Το έχει ξεκαθαρίσει στον Ατζούν αυτό. Αλλιώς δεν πρόκειται να μπει. Ονόματα είναι κι άλλα, όπως και την Λιλοπούλου που αποχώρησε από 2ο επεισόδιο στο περασμένο Survivor, είναι αθλητική παίκτρια, μπορεί να ανταπεξέλθει, μένει να δούμε αν θα την ξανά πάρουν. Δήλωσε πάλι συμμετοχή πάντως. Κρατήστε τα παραπάνω ονόματα γιατί έρχεται κάτι, όντας δυνατό…

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αποκάλυψη από Σάκη - Μαριαλένα για το σεξ στο Survivor - "Δεν υπάρχει το απόλυτο φιλικό και…" (Vid)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags