Facebook Pixel Big Brother: Big Brother 2: Οι διάσημοι που μπαίνουν στο σπίτι - Ποιος έκλεισε και επιστρέφει στο παιχνίδι! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-07-23 23:22:00

Big Brother 2: Οι διάσημοι που μπαίνουν στο σπίτι - Ποιος έκλεισε και επιστρέφει στο παιχνίδι! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Big Brother 2: Οι διάσημοι που μπαίνουν στο σπίτι - Ποιος έκλεισε και επιστρέφει στο παιχνίδι! (ΦΩΤΟ)

Σκοπός της παραγωγής είναι να κάνει ένα “πάντρεμα” παικτών. Bάζοντας στο σπίτι του μεγάλου αδερφού, ανθρώπους της διπλανής πόρτας μαζί με celebrities. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κρούσεις, ενώ υπάρχει και η επιστροφή ενός παίκτη που θα προκαλέσει... ντόρο.

Big Brother: Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στον ΣΚΑΙ για το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Όπως έχει γίνει γνωστό, ένα από τα μεγαλύτερα projects του σταθμού, επιστρέφει στη μικρή οθόνη και μάλιστα με πρόσωπα – έκπληξη.

Ο λόγος για το Big Brother το οποίο μετά την περσινή του επιστροφή, επανέρχεται, δίνοντας σκυτάλη στο Big Brother 2.

Μάλιστα, ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα και ανάμεσα στους παίκτες βρίσκονται και κάποιοι διάσημοι. Συγκεκριμένα δύο άνδρες και μία γυναίκα από τον χώρο του μόντελινγκ και μία τραγουδίστρια. Δεν μπήκαν για λόγους διασημότητας αλλά λόγω προσωπικών ιστοριών. Είναι δεδομένο πως το ριάλιτι εγκλεισμού θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με την περσινή εκδοχή του. Οι λόγοι είναι πολλοί και σίγουρα ένας είναι και τα πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες και μέσα στο σπίτι.

Επίσης, στο iciao.gr, διαβάσαμε πως όντως έγινε πρόταση από τον ΣΚΑΪ να μπει η Δήμητρα Κατσαφάδου στο Big Brother. Όμως, εκείνη αν και ευχαρίστησε το κανάλι, απάντησε αρνητικά. Αντίθετα, όσο περνούν οι μέρες τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει στο σπίτι ο Θέμης Κανέλλος.

Παρουσιαστές... σχολιαστές!

Γκουντάρας – Κακαβα θα είναι βασικοί σχολιαστές – παρουσιαστές, αλλά περισσότερο σε ρόλο σχολιαστού. Με πιο δημοσιογραφική ματιά θα προσεγγίζουν το ριάλιτι.

Στο δεύτερο κύκλο του να περιμένετε λιγότερα εντυπωσιακά πλατό, μην περιμένετε τρελές εξέδρες και τα μεγάλα video wall. Σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή δεν θα δώσει μεγάλο βάρος στο live του ριάλιτι και δεν θα το παρουσιάσουν σαν σόου οι νέοι παρουσιαστές. Το σκηνικό που έχει στηθεί είναι περίπου το μισό σε έκταση από το περσινό και ο σχολιασμός του ριάλιτι θα τον δούμε να γίνεται με τηλεοπτικά παράθυρα.

Τώρα σας έχουμε και ένα καυτό νέο. Τέλος Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Υπομονή λοιπόν ένα μήνα και ο “Μεγάλος Αδελφος” έρχεται. Επιστρέφει, με χαμηλούς τόνους, αλλά μες σκοπό να κερδίσει τους πολλούς φίλους του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags