Facebook Pixel Masterchef - Γιώργος Καραγκούνης: Νικητής του Masterchef "μπαίνει" σε άλλο μεγάλο ριάλιτι - Πρόταση βόμβα και σε Καραγκούνη (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-07-23 23:57:00

Νικητής του Masterchef "μπαίνει" σε άλλο μεγάλο ριάλιτι - Πρόταση βόμβα και σε Καραγκούνη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νικητής του Masterchef "μπαίνει" σε άλλο μεγάλο ριάλιτι - Πρόταση βόμβα και σε Καραγκούνη (ΦΩΤΟ)

Το κανάλι ρίχνει χρήμα, "χτυπάει" κορυφαία ονόματα και περιμένει τις απαντήσεις τους. Ποιος μάγειρας αλλάζει ρόλο και η κίνηση για τον Γιώργο Καραγκούνη.
 

Masterchef - Γιώργος Καραγκούνης: Από το Masterchef στο Dancing with the stars; Μην το αποκλείετε.

Ο Σταύρος Βαθραλίτης ελιναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί στο σόου του Star, μία απόφαση που σίγουρα προκαλεί αίσθηση. Ο νικητής του Masterchef 4 έχει δεχθεί πρόταση από το κανάλι και την παραγωγή και μάλιστα τη σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά. Οι πιθανότητες να πει το «ναι» είναι πάρα πολλές.

Ο Σταύρος Βαθραλίτης όμως δεν θα είναι η μοναδική έκπληξη στο σόου του Star. Υπάρχουν και άλλες. Στόχος είναι να πει το μεγάλο «ναι» ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Καραγκούνης που είναι ιδάιτερα αγαπητός στο κοινό και κάνει μεγάλο γκελ.

Όπως σας αποκαλύψαμε, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι επίσης πολύ κοντά για να πει το μεγάλο ναι στην πρόταση που της έγινε. Ενώ μην αποκλείετε να δούμε στο σόου και τη Ματίνα Παγώνη. Η οποία έχει αποδείξει ότι έχει απίστευτο χιούμορ και ξέρει να αυτοσαρκάζεται.

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags