29/07/21 - 09:34

Μήνυμα σε «Τίγρη» για τη μεταγραφή των 7 εκατ.Ευρώ! Νίκησε τον Μαρινάκη - Κάλεσμα με νόημα

Sportdog Team
Μήνυμα σε «Τίγρη» για τη μεταγραφή των 7 εκατ.Ευρώ! Νίκησε τον Μαρινάκη - Κάλεσμα με νόημα
25.644views

Μετά το ντιλ έσκασε στενό μαρκάρισμα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΕΣΗΕΑΔημήτρης Μελισσανίδης: Κατοχύρωση των θέσεων εργασίας ζητά η ΕΣΗΕΑ για τη «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ».]

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συγκάλεσε την Παρασκευή, 30 Ιουλίου, στις 13.00, διαδικτυακή συνέλευση των δημοσιογράφων της εφημερίδας «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» για τη συζήτηση των κρίσιμων θεμάτων των συναδέλφων, ενόψει της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εφημερίδας.

Όπως είναι γνωστό, μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας και το τέλος της περιόδου του καθεστώτος ειδικής διαχείρισης, η ιστορική εφημερίδα, μαζί με την ιστοσελίδα naftemporiki.gr και τις εγκαταστάσεις εκτύπωσης, περνούν στην ιδιοκτησία του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και, για το λόγο αυτό, έχει ζητήσει συνάντηση με το νέο ιδιοκτήτη, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα σχέδια για το μέλλον της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, της ιστορικής και μοναδικής, πλέον, οικονομικής εφημερίδας, που κυκλοφορεί στη χώρα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ζητά από την ειδική διαχείριση, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την καταγγελία των συμβάσεων των εργαζομένων υπό την προηγούμενη ιδιοκτησία, να καταβληθούν άμεσα οι νόμιμες αποζημιώσεις τους.

Καλεί τη νέα ιδιοκτησία να εξασφαλίσει όλες τις θέσεις εργασίας όσων εργάζονται στην εφημερίδα και την ιστοσελίδα naftemporiki.gr, καθώς και τα εργασιακά τους δικαιώματα. Καλεί, επίσης, τη νέα ιδιοκτησία να προβεί στην εφαρμογή των ΣΣΕ της ΕΣΗΕΑ, που θα εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της εφημερίδας και τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.

Παράλληλα εύχεται η νέα εργοδοσία να σεβαστεί την παράδοση της εφημερίδας «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» στην έγκριτη ενημέρωση και τον πλουραλισμό απόψεων, προκειμένου η ιστορική εφημερίδα να ξεκινήσει μία νέα εποχή στην ποιοτική και αντικειμενική ενημέρωση.

7 εκατ.Ευρώ για τη Ναυτεμπορική

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε μεγάλο μπάσιμο στον χώρο των Media τον Απρίλιο του 2021. Μετά από διαδικασία πλειστηριασμού, ο τίτλος αλλά και τα πιεστήρια της ιστορικής οικονομικής εφημερίδας κατέληξαν στην κυπριακή εταιρεία Zofrank, συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη έναντι 7.000.000 ευρώ καθώς σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του πλειστηριασμού.

Προσφορές κατέθεσαν επίσης η Alter Ego συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη με 3.857.000 ευρώ, η εταιρεία Cairo της Do Value με 1.500.000 ευρώ και η Τεχνική Ολυμπιακή συμφερόντων Στέγγου με ύψος 1.400.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ