Facebook Pixel Survivor Spoiler: Δεν το περίμενε ο Ατζούν - Η "χυλόπιτα" για το All Star που έφαγε από κορυφαίο παίκτη!
Life
| 2021-07-30 15:03:00

Survivor Spoiler: Δεν το περίμενε ο Ατζούν - "Χυλόπιτα" για το All Star που έφαγε από κορυφαίο παίκτη

Sportdog Team
Survivor Spoiler: Δεν το περίμενε ο Ατζούν - "Χυλόπιτα" για το All Star που έφαγε από κορυφαίο παίκτη

Ο Τούρκος παραγωγός κυνηγάει κορυφαία ονόματα για το νέο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο μέχρι τώρα τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε...  

Survivor Spoiler: Μπορεί να μην έχουν περάσει πολλές μέρες από το τελευταίο επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΙ, αλλά η ομάδα της Acun Medya ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία και την οργάνωση νου νέου κύκλου. Όπως όλα δείχνουν θα πάνε στην εκδοχή του «Survivor all star».

Οι πρώτες επαφές ξεκίνησαν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον αέρα τον Ιανουάριο, θα είναι το «Survivor All Star». Εκεί θα παρακολουθήσουμε τους καλύτερους παίκτες από τους προηγούμενους κύκλος να αγωνίζονται ξανά στους στίβους μάχης στη Δομινικανή Δημοκρατία. Θα δούμε όμως και νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο παιχνίδι για να δώσουν ένα αέρα ανανέωσης.

Έτσι, ξεκίνησαν από τώρα να κάνουν κρούσεις σε πρόσωπα που θεωρούν πως θα δώσουν το αλατοπίπερο στο «All Star».

Ο Τούρκος παραγωγός σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έκανε κρούση στον Ηλία Μπόγδανο.  Έχουν άριστες σχέσεις και τον θέλει να συμμετάσχει και στον επόμενο κύκλο. Αλλά η απάντηση του Μπόγδανου ήταν ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Όπως του εξήγησε δεν μπορεί να ξαναμπεί στην ίδια διαδικασία, αφού δεν αισθάνεται πλέον τόσο δυνατός όπως την περσινή χρονιά.  Δεν θα μπορούσε να αντέξει ακόμα μία δύσκολη χρονιά. Σίγουρα και ο κορονοιός θα έπαιξε τον ρόλο του, που τον έριξε ψυχολογικά.

Από την άλλη σκέφτεται και τα επαγγελματικά, αφού δεν μπορεί να το αφήσει τόσο πίσω και ήδη έχει κάνει τα πλάνα του. Θα ήταν καταστροφικό για τον ίδιο να τα αφήσει ξανά πίσω.

Προβλήματα και με παλαιούς παίχτες

Όπως έχουμε μάθει, δεν είναι καλά τα νέα για τον Ατζούν και από παλαιούς παίχτες, με δύο τουλάχιστον μεγάλα ονόματα να του έχουν απαντήσει αρνητικά.

Φυσικά είναι οι πρώτες επαφές και σίγουρα όταν έρθει η ώρα να κάνει ο Τούρκος παραγωγός την τελική του πρόταση, πολλά μπορεί να αλλάξουν. Σύνήθως ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει.

Μόνο στο ριάλιτι μαγειρικής που ξεκινάει, το Top Chef έφαγε ξεγυρισμένες χυλόπιτες και «Το φυσάει και δεν κρυώνει»

Πριν λίγες ημέρες είχε φάει την πρώτη χυλόπιτα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανάμεσα σε αυτούς είναι και ένας γνωστός Κύπριος. O άντρας δέχτηκε τηλεφώνημα από τα γραφεία της Acun Medya στην Αθήνα και του προτάθηκε να «εισβάλει» στο δημοφιλές παιχνίδι του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον γνωστό DJ Andrew S ή κατά κόσμο Ανδρέα Στυλιανού, ο οποίος βολιδοσκοπώντας την κατάσταση απάντησε αρνητικά στην εν λόγω πρόταση, αφού οι πολλαπλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του το επιτρέπουν.


Πηγή: sports365.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Τριαντάφυλλο και Survivor - Γι’ αυτό... έριξε άκυρο σε Σάκη-Μαριαλένα - Σοβαρός λόγος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags