Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλη η Φαίη Σκορδά για το... Πρωινό - Χαμός με όσα κυκλοφόρησαν - Έσκασε και ηχηρή αποχώρηση
Life
| 2021-07-30 21:54:00

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά για το... Πρωινό - Χαμός με όσα κυκλοφόρησαν - Έσκασε και ηχηρή αποχώρηση

Sportdog Team
Έξαλλη η Φαίη Σκορδά για το... Πρωινό - Χαμός με όσα κυκλοφόρησαν - Έσκασε και ηχηρή αποχώρηση

Απώλειες μετρά, μέχρι τώρα, Το Πρωινό του ANT1 και σε αυτές έρχεται να προστεθεί ακόμα μια. Ποιος, επί χρόνια μέλος της εκπομπής, αποφάσισε να χαράξει διαφορετικό δρόμο στην τηλεοπτική του καριέρα;

Φαίη Σκορδά: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Χρήστος Νέζος δεν θα βρίσκεται του χρόνου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ο έμπειρος δημοσιογράφος μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στον ANT1, αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του καναλιού.

Πιο αναλυτικά, από το κανάλι επιθυμούν να δώσουν μια πιο ενημερωτική νότα στο Πρωινό και ο Χρήστος Νέζος θεωρεί ότι ένα τέτοιο σενάριο δεν το εξυπηρετεί. Κατά συνέπεια αποφάσισε να μην συνεχίσει τη νέα σεζόν στην πρωινή παρέα. Εκεί όπου τόσο με τις ζωντανές συνδέσεις του, όσο και τις συνεντεύξεις του, έδινε το δικό του στίγμα στην εκπομπή. Ακόμα δεν έχει πέσει στο τραπέζι αν θα παραμείνει στον σταθμό, μέσα από κάποιο άλλο project.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως η απόφαση πάρθηκε κοινή συναινέσει και οι σχέσεις που διατηρεί ο Χρήστος Νέζος τόσο με τα υπόλοιπα μέλη στο Πρωινό όσο και με το κανάλι παραμένουν καλές. Παρόλα αυτά θυμίζουμε ότι στην εκπομπή παραμένει ο Τάσος Τεργιάκης όπως και η αρχισυντάκτρια Χρύσα Ζορκάδη ενώ ένα από τα νέα πρόσωπα θα είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη η οποία πήρε ‘μεταγραφή’ από το Pop Up.

"Τρελάθηκε" η Φαίη Σκορδά

Ενοχλημένη και εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά με τις διαρροές που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα πρόσωπα που θα βρεθούν στην εκπομπή της στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια διαβάζει σε διάφορα site να κάνουν παρέλαση ονόματα που δεν έχουν πέσει κάνω το τραπέζι των συζητήσεων για την στελέχωση της πρωινής της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά έχει αντιληφθεί ότι αρκετές από τις διαρροές των ονομάτων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα ξεκινούν μέσα από την εκπομπή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Φαίη Σκορδά θα βρει την άκρη των διαρροών και θα πράξει τα δέοντα!

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags